onsdag 6. mars 2019

Kremost urter

I noen tilfeller pr porsjon. Kremostene er fine til baking og matlaging. Klikk på varen for å se mer. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Dette er en rask og smakfull kyllinggryte med sopp, bacon, løk, kremost og urter.

Et godt middagstips med kylling for hele familien! Server med pasta tagliatelle, parmesan og en frisk grønn salat. Legg dem over i en stor bolle og bland inn Apetina kremost mens det fortsatt er varmt. Rist pinjekjernene til de er gyldne. Del bacon i strimler og sprøstek i en varm panne.


Tilsett rosinene og sprøstekt bacon. Smak til med salt og pepper, og topp med pinjekjerner og frisk dill. Jeg fyller rullene med myk kremost , rødløk, gressløk og selvfølgelig go røket laks eller ørret.

Ei litta dash med ruccola er også helt nyyydelig! Og på samme side så finner du skinkeruller. Hei alle sammen og velkommen til passion4baking!


Nå er både Valentine’s day og morsdagen over, og vi er tilbake i hverdagen. Det kommer en del mer av gjærbakst og middagstips nå framover. Og selvfølgelig kaker og cupcake ‘s og andre søtsaker.


Skal også ta en titt i oppskrift forespørsel , og jobbe med en del ideer derfra. Kake av rotgrønnsaker med kremost og urter Visste du at rotfrukter i form av sellerirot, persillerot og kålrot inneholder masse C-vitamin omtrent like mye som appelsin. Tidligere ble kålroten kaldt nordens appelsin. Fakta om TINE Kremgo Urter. Bruksområde for TINE Kremgo Urter.


Krydder mellomstore søtpoteter Diverse grønnsaker etter ønske, eg hadde gulerøtter, kålrabi, gul og rød paprika, squash, sopp, løk og reddiker. Sett ovnen på 1grader varmluft. Fylt sopp kan lages året rundt, men er spesielt populært til jul, på grillen om sommeren, og til andre merkedager og spesielle anledninger som konfirmasjon.


Det er ikke så rart, for sopp fylt med godsaker som for eksempel kremost, urter og grønnsaker egner seg like godt som forrett i middagsselskap, som til buffet, tapas eller til brunsj. Våre hentepunkter er åpne alle dager mellom kl. Hjemlevering, fra kr.


Vi tilbyr hjemlevering fra morgen til kveld i utvalgte postnummere for et lite tillegg.

Det finnes flere smaksvarianter tilsatt ulike blandinger av krydder, urter og frukt. Kok pasta etter anvisning på pakken, men reduser koketida med 2-minutt. Kutt skinke i terningar og brokkoli i små bukettar. Kok opp melk og kremost urter.


Osten passer perfekt til pastaretter, blandet med bakte eller grillede rotgrønnsaker, som smakstilsetning i supper og sauser, som pålegg, dipp eller som garnityr på kjøtt eller fisk. Prøv også kremost med. Smør kremost på lakseskiva.


Dryss på litt urter. Rull sammen og skjær i tre skiver. Fest dem til agurkskivene. Røkelaks, agurk, kremost og urter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg