torsdag 21. mars 2019

Pennlomme med navneskilt

Perfekt for butikkansatte og andre. Logotrykk i farger. Kjøp navneskilt online. Gode priser og tilbud. Se vårt store utvalg her! Fargeglade navneskilt og lommeskilt som sprer glede!

Graverte navneskilt og 3D navneskilt i mange farger og varianter! Stort utvalg til gode priser! Størrelse: x mm. Smettes over lommekanten. Maks tegn pr linje.


Hvit Migenic Wide med navneskilt og saks. Inkl mva € 3Eksl. Legg i handlekurven.

Id holder med trekk-snor. Et med både for- og etternavn og et med bare fornavn. Sykepleier står det seff på begge. Dette skiltet er som en stor binders jeg fester i halslinningen og er svært enkel å sprite av. Ellers bruker jeg det med begge navn.


Skinnmappe med navneskilt for brystlomme. Mulighet for å velge navneskilt mellom ulike farger og symboler. Rimelige navneskilt fra kr 80. Med eller uten logo og farger. Rask levering og gratis frakt.


Det er vi på Color4care. Hos oss kan du designe ditt eget navneskilt og du har mulighet for å virkelig vise fram din personlighet. Med våre navneskilt vil vi sette farge på din personlighet som får din pasient eller kolleger til å smile. Et navneskilt kan være så veldig mye mer enn bare en brik. Vi leverer graverte ovale og rektangulære skilt, samt vårt bestselgende navneskilt med hygienemappe.


Health Workers kan også lage navnskilt med bedriftens logo utført i signakvalitet. Utstyr til deg som jobber innen helsesektoren, enten du er sykepleier, fotterapeut, tannlege, hjelpepleier eller jobber på et kontor.

Når jeg skilt med bare fornavn er når jeg har pasienter jeg er usikker på, f eks rusmisbrukere eller ustabil psykiatri. To hengende, avtagbare spikerlommer, en med ekstra lomme og en med verktøyholdere. Spikerlommene er forsterket med 1 Cordura.


Dobbelt tøy over lårene. Benlomme med telefonlomme, pennlomme , feste til ID-kortholder og verktøylomme. Information : Title, Meta Keywords and Meta Description are all HTML tags used for your site to be recognized by, and to give information to search engines. Hos oss får du både navneskilt med penneholder og tradisjonelle navneskilt med festenål eller magnetfeste på baksiden. Våre navneskilt har et profesjonelt utseende og lages med eller uten logo.


The document is located here. FinnPocket har en krok for festing av nøkkelkjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg