torsdag 14. mars 2019

Døgnlinser

Døgnlinser brukes kontinuerlig i opptil døgn. Finn linsene som passer deg! Stort utvalg av linser, briller, solbriller og tilbehør. Bestill fra LensWay i dag!


Døgnlinser

Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Du får optimalt syn gjennom hele døgnet, og kan ha på deg linsene når du sover. Denne typen kontaktlinser er beregnet for bruk døgnet rundt.


Enkelte døgnlinser kan brukes kontinuerlig i opptil en måne før de kastes og erstattes med nye linser. Nye materialer som Silicon Hydrogel skaper linser med svært gode puste-egenskaper. Specsavers easyvision døgnlinser er laget av et helt spesielt materiale som gjør at du kan bruke dem kontinuerlig i opptil dager.


Døgnlinser

Du trenger verken å ta dem ut om natten eller rense dem. Dett gir optimal frihet og enkel bruk. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Det varierer hvor lenge døgnlinser kan brukes før de skal kastes. Følg derfor alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering, ellers risikerer du skader på øynene.


Det er denne egenskapen som gjør at de kan beholdes på om natten, i motsetning til vanlige linser. Du finner også døgnlinser med farge og for skjeve hornhinner. Vanlige linser blir veldig tørre når en sover med dem, og øynene får ikke nok oksygen. Dette er månedslinser som kan brukes døgnet rundt.


Døgnlinser

Hvis øynene ikke får nok oksygen over ti vil dette skade øynene. Kontaktlinser og tilbehør. En god kontaklinse skal være korrekt tilpasset og puste godt. Husk å sjekke synet regelmessig og ha god hygiene ved stell av linsene.


De er fremstillet af silikone-hydrogel, et materiale der i modsætning til andre linser giver den absolut bedste iltforsyning til øjet gennem linsen. Dette vil gi deg en helt annen frihet enn med andre kontaktlinser eller briller. Linsene er laget av silicone som gir mye høyere oksygengjennomgang enn tradisjonelle månedslinser og endagslinser. Du sætter dem i om morgenen og kan beholde dem på natten over. De har ikke brug for at blive opbevaret i en linsevæske eller et etui – det er ganske enkelt.


Døgnlinser

Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Myke linser som gir deg frihet til å se godt døgnet rundt. Du får derfor optimalt syn gjennom hele døgnet, og du kan ha på deg linsene når du sover. Finnes i varianter du kan sove med fra et par dager i uken, til dager i strekk.


Her er en prisoversikt over hva det koster med et års forbruk av døgnlinser i de største landsdekkende optikerkjedene og nettbutikkene. Kjøp dagslinser trygt i vår nettbutikk. Det viste seg Tønsberg-mannen kunne mistet synet og øyet sitt fordi han sov med månedslinsene på.


Nå advarer han andre mot å gjøre det samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg