onsdag 20. mars 2019

Bløtkake med banan og sjokolade

Sjokolade og Søtsaker du kan gi bort i Gave eller unne Deg Selv. Nordens største utvalg! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Det har aldri vært enklere å dele opp en banan!

Vaskes i oppvaskmaskin. Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede. Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Gluten- og laktosefritt kan være gøy!

En herlig, søt bløtkake - perfekt smak for små ganer. Dynk sukkerbrødet med melk. Legg en del på et fat, spre halvparten av bringebærsyltetøyet utover, topp med halvparten av vaniljekremen og legg skiver av banan på toppen. Legg en del sukkerbrød på toppen og gjenta lagene med bringebærsyltetøy, vaniljekrem og bananskiver. Topp med sukkerbrød.


La det trekke til aprikosene blir myke. Kakebunn: Sett ovnen på 1grader. Pisk egg, helmelk, sitronsaft og smeltet smør i en bolle. Mos bananene med en gaffel og til sett i eggeblandingen.


Når du fyller en bløtkake , er det lurt å legge fyllet fra midten og utover slik at det blir mindre fyll mot kanten. Når du legger på neste lag kan du presse lett ned i midten slik at fyllet presses ut og jevner seg ut uten å renne over kanten. Sjekk med en bakenål eller fyrstikk, det skal ikke henge igjen røre på pinnen (men litt sjokolade vil uansett følge med ). La kaken avkjøles i formen (på rist) i ca. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Rør det tørre inn i bananblandingen, og vend inn sjokolade og nøtter.

Fyll røren over i formen og stek kaken i ca. En bløtkake smaker like godt til 17. Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter.


Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del i tre bunner og dynk disse med melk. Lag bringebærkrem ved å piske kremfløten stiv og smake til med bringebærsyltetøy. Fyll dette i det nederste kakelaget.


Lag sjokoladekrem ved å piske kremfløten stiv og smake til med sjokolademelkpulver. Del bananener i skiver og fordel halve mengden utover kakebunnen. Legg på bunn nummer to og gjør det samme her.


Pynt så med resten av aprikosene, bringebær og blåbær. Oppskrift på bløtkake med sjokolade. Kaken passer til de fleste anledninger.


Det er i grunn bare pynten som skiller hvilket type selskap kaken skal serveres – bruk fantasien! Her finner du oppskrifter på gode kremkaker og bløtkaker med både bær, frukt, nøttebunn og sjokolade ! Sjokoladerullekake med banankrem oppskrift med kalorier, allergener og pris. Rullekake som er rask å lage.


Følg oppskriften nøye mht mål. Vi brukte langpanne i full størrelse. Ser tynt ut, men hever en del. Og husk å dekke til med noe tett når den kjøles ned. Festkaken over alle festkaker!


Vår beste oppskrift på bløtkake med vaniljekrem, toppet med sjokolade og friske bær. Dette er en enkel, saftig og lettlaget kake, slik bestemor lagde den. Bløtkake med vaniljekrem og bær.


En bunn med havregryn og mørk sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg