tirsdag 19. mars 2019

Rush trampolinepark drammen

Gratis avbestilling! Det riktige hotellet til best pris. Get Trampoline With. Vi har begrenset med plasser, så vær rask med bestilling!


Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks. Se våre priser og pakker her.

Bestill trampolinehopp eller bursdagsfeiring idag! Kontakt oss på telefon eller epost. Et flott tilskudd til den fine byen vår! Vi gleder oss veldig til samarbeidet og kan nesten ikke vente med å komme i gang! Sikkerheten er vår første prioritet her på Altitude Trampoline Park Norway, for å nyte hele opplevelsen, se vår hurtige videoorientering om sikkerhet i parken vår.


Besøk vår sikkerhetsside for å lære mer om utstyret vårt og se alle parkreglene. Innendørs aktivitetssenter med trampoliner, skumgroper, kanonballbaner, basketballkurver og mye annen moro. Er dette ditt firma?


Parkene er et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv med spretne aktiviteter for både barn og voksne.

Parkene har egen kafe og arrangerer bursdagsfester, utdrikningslag og andre events. Hvor mange baner du leier kommer an på hvor stor gruppe dere er. Det er anbefalt spillere på hver bane. Gavekort – en aktiv gave!


Drammen Padel har padelbaner. Våre gavekort er supre enten som julegave eller til bursdager. Trykk på Kjøp verdikort knappen over for mer info. Alltid prisgaranti med lavest pris på nettet. Vår nye padelhall inneholder tre baner.


Her vil vi tilby introduksjon til sporten, leie og salg av utstyr, og garderober til spillerne. Vegg i vegg ligger Rush Trampolinepark , så her er det moro for hele familien. Sikkerhetsvideoen skal være sett før man kan gå inn i trampolinedelen.


Vær sikker på at du har forstått det som blir presentert i sikkerhetsvideoen og spør en ansatt om noe er uklart. Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv. Rush trampolinepark Bergen, Bergen, Hordaland. Rush er Norges kuleste trampolinepark med spretne aktiviteter for. Jump Trampolinepark.


Gjelder også for idrettslag og foreninger Fra ↓ Skroll ned!

Hopp så lenge du vil, hvilken dag du vil til kun kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg