fredag 15. mars 2019

Sy lue størrelser

Sy på tvers av den første sømmen din som illustrert i skissen under. Dette vil gi deg et kryss på toppen av hver lue. Vreng lua igjennom det lille hullet du lot stå åpent så rettsiden av stoffet kommer ut. Når lua er vrengt, kan du sy igjen hullet enten med en liten pen rettsøm på symaskinen eller du kan sy den igjen for hånd.


Jeg har lyst å dele min fremgangsmåte for å sy lue i jerseystoff. Når jeg kjøpe stoff til luer kjøper jeg alltid minimum 50cm.

Overskrifta er på sognamaol og treng gjerne ei lita oversetjing, eller kanskje ikkje. Uansett kjem det her eit mønster og framgangsmåte på ei hua som skal kunne passe dei fleste. Heisan lue -produsent!


Så kule morsomme luer! Her i huset klarer nesten ikke Gutta Boys slippe tak i luene selv om det er varme vårdager. Luestørrelser til barn Det er ikke alltid så lett å vite hvilken størrelse man skal kjøpe til barn i luer. En buff kan du bruke i halsen i kombinasjon med lua, men den kan jo selvsagt også brukes som et pannebånd for å varme ørene.


En buff kan du sy bare av jerseystoff, da ser den slik ut: Eller for å få den varmere, kan du sy den med.

Disse tilsvarer ca lengden på barnet i centimeter. Tabell for alle våre sortiment størrelser finner du under: Størrelsestabeller. Tabellene er beregnet for at du skal finne korrekt størrelse. Bruk målebånd direkte på kroppen for å finne korrekt størrelse.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Finn din størrelse ved å se i tabellene.


Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst. Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet.


Alle mål skal være i cm. Jeg syr på overlock, og klipper litt bue langs bremmen foran, og syr helt rett sammen bak. Det er også fullt mulig å sy lue på vanlig maskin, med elastisk søm.


Da må du selv klippe til buer og overflødig stoff, for at det ikke skal bli for klumpete inni luen 7: Vreng luen gjennom hullet i foret, og sy hullet sammen. Så gøy å sy at alle måtte få!

En slik ville jeg kjøpe til mini. Men med min nysgjerrighet for hvordan alt kan lages, tok jeg lua nærmere i øyensyn. Buksa er ganske stor da, men lua er nesten for liten allerede, haha.


Det var ikke så veldig vanskelig heller. Oppskrift på bukse og lue finner du her. Hvilken alder tilsvarer ca. Fellesforum Anonymforum.


Jenta mi på som er minst på størrelse med normale åringer bruker str. Kjolen er sydd i et lekkert chiffonstoff med enkel dekor som gir glimter litt fra KreStoffer. I halsringningen og nederst på ermene er det sydd tittekant i velour noe som gir en ekstra behagelig kant. Som en ekstra luksuriøs, men understate detalje har falden nederst på skjørtet fått en perlekant som glitrer litt.


På denne siden finner du alle mønstrene våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg