fredag 29. mars 2019

Gravidjournalen

Gravidjournalen

Sendes innen 1-virkedager. Her er det plass til både tekst og bilder fra svangerskapet. Boken er illustrert. Det er mulig å fargelegge deler. Jeg tror det blir en fin greie å se tilbake på om noen år.


Journalen inneholder ting som tanker om graviditeten, 1. Vakre minnebøker om graviditet og barndom, hvor du kan svare på spørsmål, fortelle historier, lime inn bilder og andre minner. TryBike stål er utformet av de stolte designerne av TryBike wood balanse sykkel, med samme mål: å få lære å ri på sykkel så enkel og morsom som mulig. Ta vare på minnene fra graviditeten med denne nydelig boken. Dette er en minnebok om barnets første leveår!


Den nye utgaven har fått mer plass til å. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Varen ble lagt i handlekurven din! Har vel hatt 2-økter så langt. Blir jeg gravid igjen vet jeg ikke om jeg kommer til å kjøpe gravidjournal igjen, men babybøker er jo kos.


Det hadde vært greit om de hadde vært kombinert egentlig. Liker fortsatt å bla i min gamle babybok som ble startet på for 3år siden. Vakker minnebok om barnets første leveår. Her kan man svare på spørsmål, fylle ut informasjon og slektstre, fortelle historier, lime inn bilder og legge små minner i innlimte mapper og konvolutter.


Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Med denne herlige minneboken kan du samle minner fra svangerskapet og barnets første leveår. Nå får du den også med stk milestone cards med motiver fra boken.


Gravidjournalen

Kortene finner du fine konvolutter bakerst i boken. Ny versjon av bestselgeren! Fotorammene i den nye utgaven passer bedre til standard fotoprintstørrelse.


Fremdeles har den tykke og fine ark å skrive på. Du finner en søt konvolutt i boken til å spare på barnets første hår. Utfyllingsbøker er populære som aldri før.


Gravidjournalen

Også litt fra slutten av svangerskapet. Barnejournalen fyller en i fra barnet er år til år. Babyjournalen fylles i når den lille er ankommet verden og utover det første leveåret!


Gravidjournalen , babyjournalen og barnejournalen 1. Hva du vil bli når du blir stor? Donald Duck på Grønland. Små og store begivenheter i ventetiden.


Gravidjournalen

Innføring i barnerett for barnevernspedagoger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg