tirsdag 19. mars 2019

Cosmica solkrem

Cosmica solkrem

Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg. Fri frakt på kjøp over 4kr. Autorisert forhandler.


Cosmica solkrem

Du kan velge blant vannfaste og parfymefrie varianter som filtrerer bort skadelige UV-stråler. Husk at solbeskyttelse er minst like viktig på fjellet som på stranden. Det er viktig å beskytte seg mot solens stråler hele året, men spesielt om våren og sommeren. Vi tilbyr en rekke solfaktorprodukter for alle hudtyper og hele familien.


Serien inneholder hudprodukter for både ansikt og kropp, samt solkrem. Produktene er spesielt tilpasset det nordiske klimaet. Lagerstatus i apotek Kjøp varene på nett og hent de på valgfritt Apotek 1. Varene er klare for henting.


Hos Vitusapotek finner du et bredt utvalg solkrem til ansiktet, som gir huden en god beskyttelse i solen. Nedenfor kan du velge blant solkremer fra kjente merker som Cliniderm Sun, Vichy og La Roche-Posay, som er tilpasset ulike hudtyper og har ulik solfaktor. Huden kan være svært forskjellig og kan dessuten variere alt etter årstid.


Les vår hudpleieguide for å identifisere din hudtype – vi hjelper deg med produktene. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Våre produkter har, i likhet med huden din, ulike egenskaper og finnes for normal, tørr, fet, kombinert eller moden hud.


Cosmica solkrem

Cosmica har en rekke ulike produkter for ansiktet. Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15). Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering.


Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Finn cosmica solkrem hvis du ser nå. Intensiv fuktighetsgivende solkrem som gir umiddelbar beskyttelse mot solens UVA- og UVB- stråler. Kremen trekker raskt inn i huden uten å klisse.


Cosmica solkrem

Den er uten alkohol og fargestoffer samt ekstra vannresistent. Passer for sensitiv hud og dermatologisk testet. Avansert, bredspektet og fotostabilt UV-filter for umiddelbar beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler. Her finner du alt fra renseprodukter og fuktighetspleie til ansikt og kropp, til hår- og solpleie. Solkrem spesielt utviklet for barn.


De nye anti-age-produktene er av høy kvalitet , de gir masse fuktighet og stimulerer hudens cellefornyelse. Det viktigste når du skal velge riktig produkt, er å tilpasse det til nettopp din hudtype. Dermica Kids solkrem SPF 30. Du kan se hele listen, med alle vurderingene hos Forbrukerrådet. Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, og den beskytter bra mot solen.


I tillegg fant testene at solkremen ikke inneholder skadelige stoffer. Lys hud krever høyere faktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg