tirsdag 26. mars 2019

Sting kake langpanne

Prøv vår deilige oppskrift i langpanne. Frys restene så har du deilig kake til senere. Saftig gulrotkake i langpannekake. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem!

Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Hvorvidt denne kaken faktisk stammer fra Café Sting i Stavanger eller ikke, er vel det mest debatterte temaet i kommentarfeltene her på bloggen, og jeg må skynde meg å si at jeg ikke vet svaret, men det som uansett er klart er at denne oppskriften gir en fantastisk god sjokoladekake! DIGG sjokoladekake! Vi snakker her mørk, supersaftig sjokoladekake med MASSE lys, bløt sjokoladekrem! Oppskriften er til stor langpanne.


Café sjokoladekake i langpanne er en UTROLIG DEILIG sjokoladekake! Kaken er kjempeenkel å lage, men har likevel en vidunderlig myk konsistens og luksuriøs smak av sjokolade og kaffe. Masse sjokoladespon til pynt gir kaken et stilig utseende!


Putter du masse hakket sjokolade på toppen, vil det ta hele smaksbildet (gjelder samme hvilken kake du skal pynte).

Dette er en passe mektig kake med balanserte smaker. Kaken er saftig og holdbar, kan fryses og oppbevares i kjøleskap i 4-dager (innpakket). Bruk en liten langpanne for å steke kaken i. Mens den steker setter du frem smør eller margarin for glasuren slik at den blir myk i romtemperatur. Når kaken er helt avkjølt lager du den diggeste glasuren og smører den over det hele. Løft kaken ut av formen om du vil, eller legg på glasuren mens den fortsatt er i langpannen.


Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Aller best blir denne sjokoladekaken hvis du heller glasuren over den varme kaken og lar kaken avkjøle seg i romtemperatur. Får den en natt i kjøleskapet blir konsistensen langt seigere, men fortsatt supersaftig.


Tips: Pekannøtter kan sløyfes hvis ønskelig, eller de kan byttes ut med valnøtter, ristede hasselnøtter, mandler eller. Kaken kan fint lages dagen i forveien, men da er det viktig at du pakker den godt inn i plast så den ikke blir tørr. Kakestykkene kan fryses både med og uten sjokoladekrem. Hvis du skal frakte kaken , kan det lønne seg å ha kakestykkene tett i tett i en langpanne og dekke over med plastfolie. Besøk en av våre butikker!


Det er sesong for blåbær. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag. Fordel blandingen i en bakepapirkledd liten langpanne.

Sjokoladelangpanne er en populær klassiker som alle barn og barnslige voksne elsker. Den saftige kaken er toppet med en ekte sjokoladeglasur. Perfekt til avslutninger, dugnader, sammenkomster eller fest. En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning, dugnad eller foreldremøte. Denne oppskriften er et godt alternativ til de som må spise glutenfritt, men alle vil like denne kaken.


Den blir ikke så høy, men den er fantastisk god. En kake du garantert vil bake igjen! Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt.


En skikkelig god oppskrift på sjokoladekake i langpanne er noe man ofte får bruk for, og denne kan virkelig anbefales! Deigen til kjelesjokoladekake røres sammen i en stor kjele – så der har du bakgrunnen for navnet på denne kaken. Ikke bare er kaken enkel og praktisk å lage, den er dessuten usedvanlig saftig og myk.


Kle en stor langpanne (ca. x cm) med bakepapir. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis. Smelt smøret i en kjele og bland inn melken. Sikt de tørre ingrediensene sammen.


Hell røren over i langpannen. Herlighet, går det an å ha kake som denne liggende fremme med denne type missinformasjon. Overskriften burde vise, hvordan ruinere og sløse bort ingredienser på en flat lefse.


Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg