torsdag 21. mars 2019

Maur i jordbæråkeren

Effektiv bekjempelse av skadedyr. Kjøp markedets beste skadedyrsprodukter her! Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Bestill gratis befaring i dag. Her får du et par oppskrifter for bekjempelse av sukkermaur som dukker opp i f.

Noen av de parasittiske flatormene har forbløffende kompliserte livsløp. De går gjennom flere ulike stadier i forskjellige verter, som kan være så ulike som snegler og fugler, eller maur og sauer. Her blir overføringa virkelig en utfordring, og flatormene tyr da også til manipulering av vertene for å få det hele til å virke.


Eg er ingen roseguru, men eg ville fokusert på å stelle jorda og rosa godt, så den er i form til å takle at noko tar seg ein jafs iblant. Her hos meg har eg aldri hatt så store problem med skadedyr at eg har trengt noko slags tiltak (bortsett frå den eine gangen eg hadde islandshest i jordbæråkeren ). Jeg vil ikke, men mannen gjør det. Vi må bare, det tyter av dem!

De ødelegger alle grønnsakene. Men det er jo ikke noe gøy å drepe dem? Metode for kontroll av ugras kan og ha effekt på kor stort problem det vert med skadegjerarar.


Dekking med svart plast eller organisk materiale kan gi gode vilkår for jordrotte i dei distrikt der det er eit problem. Plastdekke kan og gi gode vilkår for maur som vernar bladlus mot nyttedyr, slik at bladlus kan verta eit større problem. Har de siste dager flere ganger sett at veps har stukket seg ned mellom en. Det finnes få snarveier når det gjelder bekjempelse av skadedyr. En del insekter tar veps og bier, men også her er mindre arter mer utsatt enn geithamsen.


I fjor blogget jeg om et langt bed som ble tømt for jord overgrodd med gamle planter overmannet av gress. Torva ble tømt over en forsømt jordbæråker utelukkende bestående av gress og løvetann de siste årene. Vi har vore uheldige med jordbæra i mange år no, og vi trur det skuldast maur.


Kildelisten er muligens ikke komplett, da jeg har skrevet ned oppskrifter og gode råd fra bøker, internett, venner og bekjente i alle år, å samlet de i bøker, så jeg hadde det som interesserte meg mest på et ste å slapp å lete overalt etter hvor jeg hadde sett det. Etter en måneder lang konkurranse med mer enn 130. Topp finalistene nå avslørt!


Fra sel i Antarktis til nomader i ørkenen og fyrverkeri i Spania.

For et par dager siden sendte jeg etter tips fra Anne-Lise et spørsmål til konsulentene i Hageselskapet om hva de foreslår man kan gjøre mot rådyr som spiser planter og busker. To for jordbæråkeren , to for trærne jeg plantet i fjor og til slutt to for blomstene. Kortene stemte virkelig godt. Jeg går ikke inn på tolkningen, kan ikke tenke meg at interessen for potetåkeren min har interesse utenfor gården, men ville bare vise at legget har uendelige med bruksområder, og du skaper og tilpasser det helt etter dine behov og dine ønsker.


En kan utøve hobbyen overalt. Du kan trekke kort på bussen, du kan legge kort på det lille bordet på toget, på arbeidsplassen, på golvet, på plena, i jordbæråkeren , på stranda, på hytta, på kafe, i peiskroken, i fanget. Tarot er helt uavhengig av høyde over havet, bredde - og lengdegrader. Rotskuddene her er en fæl plage, de kommer opp i hele jordbæråkeren , så den er helt ødelagt, å de er overalt i plenen, men der gjør de minst skade, for da bare durer jeg over de med gressklipperen. Var også innnom biblioteket i dag og fekk meg tre nye bøker-berre den eine var krim!


De helvetes byungene, med levisbukser og mascara og hår klippet av ordentlige frisører. Postkort fra legoland. Følelsen av nummen rumpe som treffer doringen når du omsider får vrengt av deg regnbuksa og satt deg nedpå, og påfølgende ryggsmerter etter endt arbeidsdag i jordbæråkeren.


Me var nokre flittige små maur ,jentene i grenda. Då eg var år hadde eg strikka mine eigne gensarar og sydde buksene mine sjølv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg