onsdag 6. mars 2019

Forskjell på cybex m fix og s fix

Sjekk ut Cybex M Fix. Kjøp Cybex M-Fix hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Har bestemt meg for å kjøpe Cybex. Men hva er egentlig forskjellen på m - fix og s - fix ? S - fix er smalere så vidt jeg skjønner?


Blir det like god plass til barnet inni? Og er de like trygge? Lurer også på om noen vet om s - fix er smalere enn besafe sin? Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.


Der Britax Römer får (frontkollisjon) og poeng (sidekollisjon) får Cybex og poeng. Les tester og omtaler før du kjøper. Hodestøtten er foret med et mykt, skumaktig materiale som gjør stolen komfortabel og nakkestøtten god å hvile hodet og sovne mot. En medlem i den framgångsrika Solution serien som utmärker sig genom sitt utbud av innovativa säkerhets- och komfortfunktioner. Sammenlign bilstoler og se hvilke som er best i test.


Modellen er videreudviklet med flere funktionelle og sikkerhedsmæssige detaljer. Solution M - Fix blev utsedd till “Bäst i test” av det oberoende svenska Testfakta Group. Den fleksible autostol kan tilpasses barnet igennem sin udvikling fra 3-år og er designet med de nyeste, sikkerhedsmæssige løsninger på området. Britax kommer best ut i kollisjonstesten, og har best beskyttelse av nakken.


Den kåres likevel ikke til testens vinner på grunn av en komplisert belteløsning, som kan gi risiko for feilbruk. Bilstoler, bæreseler og barnevogner fra Cybex garanterer sikkerhet, kvalitet, funksjonalitet og unik design. CYBEX Solution QFix tutorial video.


Med en meritliste på over år med forskning, utvikling, design og testing av egne produkter, setter selskapet en global standard for sikkerhet, innovasjon og design. Family Fix XP-basen har både lys- og lydindikatorer slik at stolen ikke kan monteres feil i bilen. Den piper også om støttebenet skulle havne i feil posisjon etter en tids bruk.


Den samme basen kan deretter brukes for den bakovervendt stolen Pearl XP, noe som gjør prisen på babystolen og basen mer fornuftig. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Cybex Solution M - fix blir derfor rangert som best i denne testen, med høye karakterer i alle kategorier.


Cybex produserer noen av markedets sikreste bilstoler og vogner, som både barnet og foreldrene elsker. Sikkerhet, design og funksjonalitet karakteriserer bilstoler, triller og annet babyutstyr fra Cybex. Cybex er leverandør av bilstoler og vogner av svært høy kvalitet, og har blitt tildelt flere hundre utmerkelser i Europeiske sikkerhetstester. Rene fremovervendte småbarnstoler og beltestoler kan foreløpig ikke bli i-Size-stoler. Pallas M - Fix er Cybex nyeste stol i 9-kg.


Vær obs på at barnet må ha vokst ut av beltestolen (se ordforklaring i infoboks) før det kan gå over til å bruke bilpute i stedet for bilstol. Utover dette er det mye å holde styr på ved kjøp og bruk av barnesete, og NAF har utarbeidet en fin liste over de aller viktigste huskereglene: Barn opptil fire år skal alltid sitte bakovervendt. Da oppnådde den rene bakovervendte BeSafe-modellen Kid XIsofix respektable poeng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg