tirsdag 5. mars 2019

Topp guttenavn 2018

Ser man på enkeltnavn og ikke ulike skrivemåter slått sammen, var det imidlertid Oliver på tredjeplass som skulle vært på topp. De mest brukte navnene i Norge per 01. Navnet er også i toppen i flere andre land. På jakt etter et langt navn til babyen din?


På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver.

Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn ni ganger. Emma kommer fra tysk og betyr stor. Leah og Amalie er nye på topp ti-listen.


Det er flere endringer blant topp ti på både jente- og guttesiden. Elias og Isak er tilbake, mens Mathias og Aksel går ut. Håkon er eneste nye guttenavn inne på topp -20. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Finn de mest mest brukte navnene her!

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Vi har topper til flere typer anledninger. Velg blant flere merker!


Et stort utvalg av topper i mange ulike modeller, finn din favoritt nå! Kilde: Statistisk sentralbyrå. Eva øker nå i popularitet. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære kattenavnene akkurat nå! Topp er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.


Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? Guttenavn - norskenavn. På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene.


Se hvilke filmer som topper kinolistene i Norge. Oversikt over helgens mest sette og kinotoppen for i år.

På toppen av listen av vanlig brukte guttenavn er det Jan som stikker av med førsteplassen. Ifølge Statistisk Sentralbyrå er det nærmere 50. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Christine deler mange flotte oppskrifter med medfølgende bilder av lageprosessen, tilbyr sin løsning på allergivennlige makaroner, samt nyttige tips og triks om hva som skal gjøres hvis alt går galt med makronene dine.


Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du finner også en liste over de beste filmene fra samme tiår. Du kan også velge deg en sjanger å få de beste filmene fra. Har du gått Ti- Topper ’n i år?


Da kan du nå ha vunnet i vårt lotteri. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg