fredag 15. mars 2019

Hvordan bli fort brun i solarium

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Solarium er en kunstig lyskilde som brukes for å bli brun. I går tok jeg min og følte ikke jeg fikk noe farge eller tydeligere skille. Har tenkt å ta sol igjen i morgen.


De fleste av oss vil bli brun , men hvordan skal man bli brun uten å bli solbrent. Sola kan være sterk, selv i Norge.

Hvor lenge burde jeg ta? Derfor er det lurt å kunne tenke på hva som skal til for å bli brun uten at det blir for mye av det gode. Hvis du pleier å bli stresset fordi du ikke blir brun fort nok, er solkrem med selvbruningsfunksjon en nødvendighet. Du kan ligge og lese en bok i skyggen – og likevel få en fin brunfarge.


TIPS: Bruk håndkle med mørk farge når du soler deg med selvbruningskrem. En del produkter kan gi stygge, brune render på lys frotté. Ikke bare får det deg til å føle deg bra, men en økt i solarium kan ha en rekke positive helseeffekter.


Derfor, ønsker du å bli brun fort er det bare å kjøpe en bunt med gulrøtter og kose seg.

Sunt er det jo også, så da kan det jo ikke skade! Lurer du på hvordan bli fort brun ? Her er et lite tips som vi har fått sendt inn om hvordan man skal bli brun ved hjelp av en hjemmelaget selvbruner. Man behøver ikke å bruke selvbrunings krem eller spray.


Velg en vannfast solfaktor og smør deg ofte så du ikke går på en smell! Husk også å spyle deg godt for så å smøre deg inn i fuktighetskrem så fort soldagen tar slutt. Mye sol og salt er nok ikke den sunneste kombinasjonen for verken hud eller hår, men det er jammen en effektiv måte å bli brun på. Siden huden din alltid blir rød før den kanskje blir litt brun , vil det være umulig for deg å bli brun i solarium uten at huden blir brent gjentatte ganger og tar skade av solingen.


Risikoen er spesielt høy for at du kan utvikle hudkreft av å bruke solarium , og du bør derfor helt la være å bruke. Har MANGE spørsmål for det er mye jeg lurer på og jeg vil så gjerne bli brun fort , for skal på date om en uke. Jeg vil ha en brun kropp.


Forslag til hvordan jeg kan bli brun ? Kan man forresten bli brun av saltvann, og blir man gul av gulrot? Hei hvordan kan jeg bli brun med solarium til fredag. Altså via solarium , hvor mye og hvor lenge hver gang?


Noen tips til hvordan man kan bli fortere brun ? Har prøvd betakaroten, men det har jeg ikke kjøpt nå.

Finnes det en olje eller noe som funker bedre? Syntes ikke oljene i butikkene funker så bra. Ikke bruk solarium hvis du bruker medisin som kan gjøre deg ekstra lysømfintlig. Er du i tvil, oppsøk lege. Vent minst timer mellom de to første gangene du tar solarium.


Ikke sol deg ute og i solarium på samme dag. Oppsøk lege hvis føflekker forandrer seg, eller det oppstår hevelser, klumper eller sår. Holdt denne dietten før jeg ble gravi gikk fra til kg på = 22kg på mnd.


Holdt vekten et års tid før jeg ble gravid (så er bare tull at man raser opp i vekt igjen. er bare å holde et sunt kosthold utenom). I år prøver jeg golden protect fra Garnier som har en skimrende effekt på huden slik at den ser enda brunere ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg