torsdag 28. mars 2019

Bursdagskort 60 år

Bruk vårt verktøy til å skreddersy bursdagskort ved hjelp av kreative muligheter. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen.


Dobbelt bursdagskort til -årsdag med -tall og varierte motiv Konvolutt inkl. Mamma blir år om en uke og jeg sliter litt med hva jeg skal skrive på kortet.

Hun syntes det er kjipt å bli og føler at livet slutter. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel.


Morsomme sitater til bruk på f. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei.

Du vet du er sytti år når du får bursdagskort fra kiropraktoren din! Sitater, ordtak, visdomsord og tekster til bursdagskortet. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten. Gratulerer med de år. Du forblir like sprek gjennom alle år som går.


I dag skal vi feire med kaker, vin og sang. Og stemningen blir topp hele dagen og natten lang. Vi hever vårt glass og tar en tår! Roper hurra, for dine år. Alternative vers: I dag er det deg vi skal feire, selv om trynet ditt ser ut som størknet leire.


Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. The secret of staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age. Bursdagskort til års dag! Jeg er en jente på år som er fra Bergen men bor i vakre Lofoten.


Dagene går til drift av butikk, kos med små barn,. Jeg tenkte jeg skulle gi deg et godt råd på bursdagen din, men så gikk det opp for meg at du har mye mer erfaring med å bli gammel enn jeg har! Noen mennesker blir klokere med årene. Har en stor samling med gratis bursdagskort som kan printes ut.


Krever registrering) Besøk siden: bluemountain.

Fullstendig gratis nett-tjeneste med stort utvalg av både gratulasjons- og innbydelseskort. Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Vel, etter å ha prøvd diverse programmer ble dette til en lek og hobby. Så nå håper jeg du har printeren klar!


Vi ville ha blitt uendelig mye mer lykkelige i livet om vi bare hadde blitt født som åttiåringer, og gradvis blitt yngre og yngre inntil vi var atten år. Når vennene dine begynner å gi deg komplimenter om hvor ung du ser ut, er det et sikkert tegn på at du begynner å bli gammel. Letter from a Mother to a Daughter: My dear girl, the day you see I’m getting ol I ask you to please be patient, but most of all, try to understand what I’m going through.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg