torsdag 27. august 2020

Tromsø kiropraktorklinikk jekta

Jekta Storsenter, vis-a-vis Langnes Legesenter. Kun minutters gangavstand fra bussterminalen i Giæverbukta. Det er gratis parkering og enkelt adkomst fra senteret.


Tromsø Kiropraktikksenter er en nyetablert klinikk med kiropraktorer på Langnes. Våre behandlere har tverrfaglig kompetanse som sikrer pasientene et fullverdig behandlingstilbud.

Vi har legesenter, hudlegesenter og kiropraktorklinikk. Spennende butikkonsepter som ikke finnes ellers i Tromsø er etablert på Jekta. KIROPRAKTORKLINIKKEN TROMSØ i AMFI VEITA - Klinikken ble etablert av kiropraktor Øivind Stokke som den første i sitt slag i Nord-Norge. Nå drives Kiropraktorklinikken Tromsø av kiropraktorene Vidar Kristensen og Pål Røkenes. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna Tromsø Lufthavn og Tromsø sentrum.


Velkommen til Musti Tromsø Jekta ! Hos oss finner du et stort utvalg av hundefôr, kattemat, kattesan leker, godbiter og kloremøbler. Dessuten har vi hundeklær, kattetoalett og mye annet!

Reserver ditt Hotell i Tromsø online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Let us be your guide in Tromsø.


Breathtaking Arctic Adventures! Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Tromsø. Finn den perfekte bilferie i Tromsø med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Volvat Tromsø Jekta -Nordnorsk Hudlegesenter er Nord-Norges eneste private hudlegeklinikk med erfarne hudleger og hudsykepleiere i staben. Vi kan tilby utredning og behandling av både medisinske og kosmetiske problemstillinger. Besøk vårt apotek i Tromsø i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek. Gå tilbake til søk.


Vårt apotek finner du i 1. Angi posisjon for å få veibeskrivelse Søk.

Gjengen fra Pyramiden og Jekta har åpnet ny dyrebutikk på Langnes! Vanskelig å se for seg en flottere måte å reise mellom Tromsø og Narvik på, sa fylkesråd for samferdsel og miljø Ivar B. Prestbakmo (Sp) i Troms fylkeskommune da de nye regionbusstypene ble vist frem i Tromsø 14. Politiet etter at bil kjørte seg fast i stolpe på Jekta : – Måk snøen vekk fra taket.


Tromsø -advokat har startet privat vaktmester-virksomhet. Ni til legevakt etter krasj på Kvaløya.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg