mandag 24. august 2020

Tinkafu solskjerm universal prisjakt

Kjøp solskjermer hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Fri frakt ved kjøp over 499. Finn laveste nettpris her.


Ved å ha skygge i vognens åpning reduseres antall grader i vognen din.

Produktene er universale og passer nesten alle vogner, uansett merke. Passer alle barnevogner, bag og sportsdel og flere bilstoler. Den blåstripete solskjermen gir et fint maritimt utrykk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Her sitter Christine og Helene og hjelper deg via nett, telefon eller her i Gjerdrumsvei hvis du ønsker å ta turen innom. Passer til single barnevogner og paraplytriller. Kan også brukes på bilstol.


Solskjerm til barnevogn.

Tar liten plass når den ikke er i bruk. Legg i handlekurven. Tinkafu Vognveske, Svart. Skjermen er meget fleksibel, lett å juster, tilpasse og den tar veldig liten plass når den ikke er i bruk.


For det universale regntrekket er solid og passer til alle typer vogn, enten det er bagdel, sportsdel eller triller. I midten er det en glidelåslomme som gir deg plass til å ha med det det aller viktigste, uten å måtte ta med vesken. Kjempe lettvindt og super praktisk! Den har i tillegg en praktisk lomme, hvor du kan oppbevare småting som du trenger å ha lett tilgengelig.


Glidelåsen gjør at tingene ligger trygt i lommen, uten å ramle ut. Festes enkelt med borrelås. Koppholderen festes enkelt på barnevognshåndtaket med de justerbare reimene.


Flaskeholderne har netting nederst slik at regnvann renner igjennom og ikke oppbevarer seg i bunnen. Dette reduserer antall grader i vognen. Håndleddsrem som festes rundt håndleddet og til barnevognen.


Denne kan brukes som en leiesele for barnet når det går selv ved siden av vognen eller som en ekstra sikkerhet for deg selv i bakker. Regntrekk universal passer de fleste merker og modeller,.

På Jollyroom finner du et bredt utvalg av alt fra universale regntrekk og koppeholdere til stellevesker og organizers. Nydelig solskjerm i engelsk blonde, passer alle vogner og triller. Video for montering av solskjerm. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Ranger… Perfekt, Bra, Gjennomsnittlig, Ikke så dårlig, Veldig dårlig.


TInkafu sin solskjerm som passer alle vogner , lett å feste og kan justeres etter hvor solen faller. Det er ingen omtaler ennå. Skjermen foran begrenser trekk og regn inn i vognen, reflekser rundt hele trekket, og en smart oppbevaringslomme som du benytter som emballasje når trekket ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg