fredag 4. desember 2020

Vestfoldbunad cape

Vi syr Vestfoldbunad etter dine mål. Ta kontakt med oss i dag! Vest er i samme stoff som stakk med broderier eller i rød ullstoffet. Skjorte er i bomull eller lin med broderier.


Vesken er i samme farge som stakken.

Som yteplagg brukes sjal eller cape. Det er utarbeidet egen sølv til bunaden i hvtt farge. Capen lukkes med en capespenne i sølv. Luen er i sort silke med rustrød tittekant i fremkant, og har samme fargerike broderi som på sjalet.


Til bunaden fins det en cape som ytterplagg. Underskjørt med kappe og lomme sys i enten grønt eller rustrødt bomullsstoff. Fil:Vestfold Husflidslags vestfoldbunad (constructed national costume for Vestfold county).

Sølv, forkle, cape og sjal kan kjøpes i tillegg. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Norges største presentasjon av bunader.


Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk tilknytning til. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn. Denne siden ble sist oppdatert 02. Den er halvlang og holdes lukket med en sølvspenne.


Cape , lue og veske har broderier, inspirert av rosemaling fra en gammel kiste fra Vestfold. Livet kjem i raudt eller grønt. Nede på stakken, som i kanten på livet og som belte, vert det brukt eit grindvevdband. Ein kan velje mellom to ulike forkle og to ulike luer. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Vi leverer også cape , sjal, lue og understakk til bunaden. Til høyre på side får dere se flere bilder av forskjellige delene til bunaden.

Dere kan bestille de enkelte delene hver for seg, eller hele pakken. Alt produseres i Norge. SandnesGarn er kjent for sine nydelige håndstrikkede bunader til barn. Hos oss vil du finne den perfekte bunaden for henne. Enten du velger basert på familiehistorie eller design, vil Ekte Bunad garantere en god handleopplevelse hos oss.


Vi bryr oss om tradisjonene og håndverket som følger med en bunad av høy kvalitet. En bunad er et tradisjonsrikt plagg som skal. Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg.


Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg