mandag 14. desember 2020

Syrlig lukt i underlivet

Den normale lukten i underlivet er gjerne litt syrlig , men dette varierer fra person til person. I skjeden er det en rikelig bakterieflora som hovedsakelig består av melkesyrebakterier (lactobasiller) i balanse med hverandre. Lukt i underlivet er helt normalt, og på grunn av melkesyren i utfloden, kan man ha en mild syrlig lukt i underlivet.


Hvor sterk lukten er, vil variere mellom individ og fra dag til dag, men skal ikke være vedvarende vond. Metallisk lukt er en helt vanlig duft som gjerne kommer etter månedens røde uke eller etter sex. Begge deler er med på å endre pH-verdien i underlivet og kan dermed gi en sterkere lukt. Men – det bør være kortvarig.


Hvis lukten vedvarer også i perioder hvor du verken har hatt mensen eller samleie, er det en god idé å bestille legetime. Både samleie og menstruasjonen er med på å endre pH-verdien i underlivet og kan dermed også gi en endring i lukten. Men en metallisk lukt bør være kortvarig. Vond lukt i underlivet kan nemlig ikke vaskes bort, men overdriver du renholdet nedentil kan du faktisk vaske på deg vond lukt.


Hennes råd er å vaske deg med vann eller intimvask. Lukt från underlivet - därför uppstår lukt från underlivet och så kommer du till rätta med den. Många kvinnor kan ibland uppleva intimbesvär såsom lukt från underlivet.


Få information om varför underlivet luktar och vad du kan göra åt irriterande besvär. Det er helt normalt med en litt syrlig lukt , men dette er nok individuelt, sier gynekolog Kristin Ramm som driver Askergynekologen, til KK. De skaper et surt miljø og gir en beskyttelse mot andre bakterier utenfra. En frisk vagina skal ha en svak, syrlig lukt av yoghurt. Og syns du at underlivet lukter ekkelt, ja da kan ifølge gynekologen ta saken i egne hender og sprøyte nettopp yoghurt opp i skjeden for å få tilbake balansen i underlivet.


Noen kjønnsykdommer kan også gi økt utflo noen ganger med lukt. Hvis du har hatt ubeskyttet sex med noen, vil jeg anbefale deg å bli testet for kjønnssykdommer. Jeg tviler på at smaken du har i munnen har sammenheng med lukten fra underlivet.


Vet ikke om noen tilstand som gir kombinasjon av disse symptomene. Det är inte särskilt roligt när det händer, men det kan hände de flesta av oss: Att underlivet plötsligt börjar lukta lite konstigt. Och grejen är att det inte alltid finns ett enkelt svar. Utflod gjør at skjeden holder seg fuktig og frisk og er ingenting å bekymre seg for så lenge den ser normal ut og kun lukter litt syrlig.


Lukten kan variere fra person til person. Du bør ta en sjekk hvis lukten endrer seg, eller hvis det lukter kvalmt eller ubehagelig, synes Ruud. Men også menn bør ta hensyn til underlivet sitt.


Det hele starter først med en litt svak svette aktig lukt , og deretter ble den kjempe sterk. Jeg har tat kjønns sykdoms tester, men de har alle vært negative. Den er så sterk at folk som sitter ved siden av meg kan lukte det selv om jeg har på bukse. Kan dette være en soppinfeksjon?


Normalt lukter ikke underlivet vondt. Det kan ha en naturlig søtlig, kanskje syrlig lukt , som ikke er direkte ubehagelig. Vond lukt nedentil er et uspesifikt symptom og i fravær av andre symptomer eller tegn på at noe er galt, trenger dette strengt tatt ikke være noe du skal behandles for. Om problemet beror på infektion kan det vara symtom som rodna klåda, sveda och irritation i underlivet.


En fiskliknande lukt där nere kan ha orsakas av bakteriell vaginos. Bakteriell vaginose regnes ikke som en seksuelt overførbar sykdom selv om den kan oppstå etter samleie og eventuelt partnerbytte. Jag är en kvinna på år som har ett jättestort problem med stark och frän lukt från underlivet.


Syrlig lukt i underlivet

Jag håller på att bli helt knäckt av detta. Jag har tidigare aldrig haft några underlivsbesvär, som till exempel svamp eller infektioner, inte ens någon urinvägsinfektion.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg