tirsdag 1. desember 2020

Utlending vitser

Vet du hvorfor nordmenn ikke forteller rasistiske vitser lenger? Det har blitt kriminelt og alle vet at det bare er innvandrere som er kriminelle. Vitser i mange ulike kategorier.


Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Det er vitser som går på barnedrap og voldtekt. Enhver som er normal i hodet forteller ikke sånne vitser Skjønner at vitsene ikke faller i smak hos alle, men folk er jo forskjellige.


Akkurat som humor er forskjellig. Har jeg støtt noen, så BEKLAGER jeg det. Tørre vitser har en egen sjarm. Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne.


Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn! Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Synes litt smårassistiske vitser er fete jeg! En busssjåfør fra nord i norge kjørte over en utlending : Roser er røde, fioler er blå. Han sa til sjåføren : steike hvor mange utlendinger det er her i byen.


Drosjesjåføren ville ha litt gøy med bonden og sa : ja det er mange utlendinger her men vi kjører de ned så fort vi kan så latet han som han skulle kjøre ned en utlendig men svingte unna i siste liten. Spørreundersøkelse tatt på gata: folk ble spurt om de syns d er for mange utlendinger i Norge. Pappa, hva het egentlig svigermor til Adam? En utlending som nylig var flyttet til Norge besøkte dyrebutikken og spurte om de kunne skaffe en lavinehund.


Ekspeditøren svarte at det ikke var noe problem, og bestilte straks en St. Bernardshund som skulle plukkes opp i butikken uke senere. Sjømannen, som var i utenriksfart, hadde sammen med sin kone, to makeløst vakre tenåringsdøtre. De bestemte seg for å prøve en siste gang, for å få den sønnen de alltid hadde ønsket seg.


Vet du hva Hitler sa da han kom inn på en buss full med jøder ? For at blinde og døve også skal få gleden av å hate dem! ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN,SÅ HVIS DU IKKE LIKER DETTE,BØR DU KANSKJE SKIFTE SIDE 裸-Hva er det verste med den økende arbeidsløsheten? I et jaktlag var det en som alltid ville gå alene ute i rypeterrenget.


Etterpå skrøt han svært av at han aldri hadde bommet på en rype.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg