fredag 5. juni 2020

Spirulina bivirkninger

Vi har spirulina og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Spirulina inneholder flere gode fordeler. Når spirulina er alt dette gjelder. I tillegg kan det også være farer lurer bak de såkalte sunne produkter.


I spirulina er funnet som giftstoffer og metaller, kan overforbruk føre til ulike typer sykdommer og plager.

Dette kan forebygges ved en bevisst bruk av spirulina. Innholdsfortegnelsen Hvordan er fremmet spirulina ? SVAR: RELIS har tidligere mottatt spørsmål om bivirkninger og interaksjoner knyttet til bruk av helsekostprodukter som inneholder blågrønnalger (2). Bivirkninger ved spirulina pulver. Til en start skal det nævnes at spirulina på ingen måde er farligt og rigtig mange eksperter anbefaler det.


Men som det er med alting, så kan du også indtage for meget spirulina pulver og det kan der være nogle bivirkninger forbundet med. Da spirulina er en plane, er der ikke nogle umiddelbare bivirkninger ved at tage det som kosttilskud i enten pulver eller pille form. Planten kan dog indeholde en række toxiner, når den findes i naturen, men disse bliver fjernet, når de omdannes til kosttilskud.

Personer med den metaboliske lidelse fenylketonuri er nødt til at undgå spirulina. Det er fyldt med næringsstoffer, der kan have effektive virkninger på din krop og hjerne. Her kommer derfor rigtige gode grunde til at spise spirulina.


Likevel, som barn og spedbarn er svært følsomme overfor forurensninger som finnes i spirulina , ville det være fornuftig på en del av de gravide å ikke konsumere spirulina i det hele tatt. Likeledes bør ammende mødre spille det trygt og unngå å ta spirulina. Folk spiser spirulina oralt i form af pulver, flager eller tabletter for flere sundhedsmæssige fordele. Men ligesom alt andet har denne superfood også sit eget sæt af ulemper.


Lad os tage et kig på de mest mulige bivirkninger af spirulina. Fordi både chlorella og spirulina er kosttilskud har den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke regulere dem før de når markedet. Følgelig noen bivirkninger chlorella og spirulina kan ha er ikke regulert under FDA, og lite selvstendig, klinisk forskning er gjort på mulige bivirkninger. Tablettene er egnet for veganer og vegetarianere, og er frie for gluten og meieriprodukter.


Hvis du tar medisiner, er gravid eller ammer, vennligst ta kontakt med helsepersonell før du tar et nytt kosttilskudd. Pillene du kjøper er altså kjemisk fremstilt eller behandlet. Grunnen til at 5-HTP ikke er godkjent i norge er ikke mangel på virkning, men at det er mistanke om at store doser i skjeldne tilfeller fremkaller alvorlige og permanente bivirkninger (langt verre enn bivirkningene av cipralex, f.eks.).


Sønnen min fikk spirulina i en periode og synes energien ble bedre. Man må prøve seg ut, fungerer det ikke over en 2-mnd så bare slutt. I dag er det konsumert som et kosttilskudd eller supermat for å øke vårt vitamin- og mineralinntak på en enkel og naturlig måte.


I denne artikkelen vil du derfor lære om dens utrolige egenskaper, samt hvordan og når å ta spirulina for å øke dens effektivitet.

Enkelte astmamedisiner har vært knyttet til alvorlige bivirkninger. Det er der naturlige metoder som bruk av spirulina kommer inn. Ifølge en studie der pasienter ble behandlet med spirulina ble det rapportert lindring av symptomer ofte forbundet med allergisk rhinitt, som for eksempel rennende nese og lunger, nysing og kløe når de fikk.


Men hvis du velger å prøve spirulina , husk at kjøp av en anerkjent selger er nøkkelen til de beste resultatene. Det er fordi spirulina absorberer tungmetaller fra vann, og har mulighet for å bli forurenset når den vokser i mindre enn ideelle forhold. Av denne grunn, vær sikker på å velge spirulina som har blitt dyrket med klare garantier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg