onsdag 10. juni 2020

Strikket puff drops

Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Gi rommet ekstra personlighet med en puff. Velkommen til DROPS Design!

Her finner du mer enn 120. Cream Puff by DROPS Design er et sæt med halsedisse og hue. Sættet er strikket med tråd Drops Alpaca og tråd Drops Kid-Silk. Huen og halsedissen er strikket med dobbelt perlestrik.


Halsedissen måler ca. Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Men så så jeg på bloggen til Miriam at hun hadde kjøpt sitt på Karmin i Kristiansan og da måtte jeg innom der en tur i påskeferien.

Jakke med hullmønster på bærestykket, raglan, ¾ ermer og A-fasong strikket ovenfra og ned i DROPS Alpaca. Størrelse S - XXXL. Tema - Nr - Tovet heklet puff.


Et enkelt og raskt nybegynnerprosjekt. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. De fleste er gratis. Strikket genser i DROPS Alpaca. Se utvalget vårt av puffer her.


Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Arbeidet er strikket ovenfra og ned med nordisk mønster. Da har vi stengt kommentarfeltet Vinnerene kontaktes om kort tid! I kveld har vi lyst til å feire at det er fredag, at en ny helg står for.

Dette opplegget gir en fast og elastisk kant. Fant oppskriften på pickles. Det egner seg også godt til opplegg av nye masker inne i et arbei for eksempel knapphull og lommer. Hold pinnen med løkken i venstre hånd.


Legg tråden fra nøstet over pekefingeren og under de øvrige fingrer. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift? Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder.


Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Hvilken stil har du i ditt hjem?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg