mandag 2. november 2020

Varmedress voksen xxl

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Den har praktiske lommer og glidelås som trekkes smidig opp og ned.


Vann- og vindtett synlighetsvarmedress sertifisert EN 4KL. Hetten har elastisk justering i front, samt bak slik at man kan åpne for godt sidesyn. Dette er en indikasjon på lagerbeholdning.

Lagerstatus i våre varehus. Vi tar forbehold om at avvik i varehusenes beholdning kan forekomme. Behagelig varmedress som holder varmen inne og kulden ute. Dressen er vann- og vindavvisende. Gir god bevegelighet og er godt egnet for aktivitet på iskalde dager.


Termodress voksen : De beste termodressene for voksne, til gode priser! Brukervennlig, vanntett og pustende varmedress med mange praktiske detaljer. Glidelåser fra hofte til ankel gjør at dressen er enkel å ta av og på, selv med vintersko på.


Stort kjeledress utvalg!

Fantasktisk passform til voksen dame. Vanntett, varm, slitesterk og komfortabel. Vinteroverall i Sverige. Varmedress i Norge. Nort Adventure varmedress.


Slitesterk, teknisk og funksjonell dress med fiberfyll. Avtagbar hette med snortrekk. Thermalux, Warmth and Comfort.


Dette er vår nye modell som er oppgradert med mobil-lomme, innvendige lommer til kneputer og utstyrt med fleecekrage for økt komfort. The microfibre and fleece layers help retain body heat without the bulk associated with many thermal undersuits. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.


Flyverdragt i Danmark. Helly Hansen sin Alta allværsdress er gode greier. Isolerer godt men fortsatt lett. Kan stikke handa gjennom lommer til bukselommer.


Innerlomme, avtakbar hette og glidelås i bein.

Hoppin - Arbeidstøy til barnehageansatte. Spesialutviklede klær til voksne som jobber med barn, og andre som er mye ute, i aktivitet og lek med barna. Har også tenkt å bruke den hvis jeg skal ri ute på vinteren. Noen tips på hvor man kan kjøpe slikt o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg