onsdag 25. november 2020

Vaffelrøre grov

Reserver ditt Hotell i Grov online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Grov vaffelrøre med lite sukker og mye grovt mel smaker fantastisk med brunost til.


Grovere vafler er supert i matboksen også. Ved å bruke litt grovere mel får man en sunnere variant av vaflene. Ha på litt godt pålegg, og servér dem til lunsj eller til kvelds. Grove vafler er et godt og sunt alternativ når du er lei brødskivene til frokost. Fyll dem med litt grønt og næringsrike egg, som gir et godt tilskudd av mange av de vitaminene og mineralene som du trenger.


Vaflene er også en fin variasjon i matpakka. Stek til kveldsmat eller bruk som niste. Se flere deilige vafler her. Verdens beste vaffelrøre ! Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Med grove vafler i matboksen blir hver dag til.


Lag vaffelrøre til hele familien og la røren stå i kjøleskapet i noen dager dersom ikke alt blir spist opp. Får du vaffelrøre til overs kan den oppbevares i kjøleskapet i flere dager, og stekes opp når behovet for en godbit skulle melde seg igjen. Moods of Norway-vaflene kan du prøve denne oppskriften, men ønsker du en sunnere variant anbefaler jeg disse fullkornsvaflene. Til anledningen har eg samla fire sunne og knallgode vaffeloppskrifter fra arkivet mitt.


Desse kan du fint nyte til frukost eller lunsj med den beste samvittighet, som gir deg god næring og stabilt bloduskker. Det finnes derfor alltid en anledning å servere den gode, gamle, tradisjonelle vaffelkaken i. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. La det frese før du tar en øse med vaffelrøre og heller på midten av vaffeljernet.


Mange vaffeljern kommer med en egen øse som er tilpasset størrelsen på vaffelhjertene. Bruker du en vaffelrøre med grove ingredienser (som eplevafler, havregrynsvafler) er det lurt å spre røren litt utover med baksiden av øsen. Jeg lager ofte grove vafler til middag i istedenfor pannekaker. Metter bedre, smaker helt herrrlig og så får vi følelse av helg midt i uka #128578; Elins grove middags-vafler. Pisk sammen egg og sukker.


Havregryn gir vaflene god smak og konsistens. De inneholder også mye av det sunne umettede fettet. Bruk gjerne også olje eller flytende margarin, evt. Du kan gjerne også bytte ut litt av det grove melet med kli eller havregryn. Omsetningsøkning i vaffelteltet.


Det var første året vi hadde grov vaffelrøre på cup’en. Folk kosa seg med vafler. De var gode og jeg er sikker på at ingen reflekterte over om de var laget på fin eller grov vaffelrøre. Vaffelrøre Tradisjonell røre.


Du tror kanskje vi ikke vil fortelle deg hva vi har i røra? Det vi ikke vil fortelle deg, er målene og hvordan vi blander. Denne røra er tjukk og det skal den også være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg