torsdag 12. november 2020

Vakre vipper vippe extensions i bergen

Booking: vakrevipper. Påfyll tas hver 3-uke. Dette gir stylisten en unik grad av kontroll. Klassiske vipper , også kalt single vipper , festes på dine naturlige vipper i forholdet én til én.


Dette er sammen emd volum vipper den aller vanligste formen for vippe extensions. Alle elsker vi å ha lange vakre vipper !

Vi har lang erfaring, og er eksepsjonelt opptatt av kvalitet. Velkommen til oss for en hyggelig og trygg opplevelse. Bergens beste vipper og bryn! Hva er volum vipper ? Volum vipper er fyldigere og lettere vipper enn klassiske vippeextensions. Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippeextensions til et helt nytt nivå!


Mer volume og enda mykere vipper , uten at det skader dine naturlige vipper. Hvordan er volum vippeextensions forskjellig fra klassiske vippeextensions? Med denne teknikken limes de på et hår av gangen, slik at det blir en forlengelse av det allerede eksisterende vippene.

I motsetning til andre falske vipper limes ikke disse på huden, men direkte på vippene. På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time. Når du har tatt vare på vippene på riktig måte (se notat for hvordan ta vare på vippe extension ) , vil øyenvippe extension vare lenge.


Noen extension kunne holde i to måneder, men da vill det selvsagt være en god del ettervekst. Touchups kreves hver 2-uker. Vi holder til koselige lokaler sentralt på Sandviken og utfører både klassiske og volumvipper, vippeløft, samt farge og forming av bryn. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les. Alle våre produkter er egnet for veganere.


Ett eller flere buede syntetiske silkehår som er laget for å gjenskape et naturlig utseende på dine øyevipper, limes på for å få vakre lange og fyldige vipper. Vi anbefaler derfor at du kommer uten makeup og med rene vipper. For å opprettholde en flott vippe extension og få den til å vare, så må man behandle dem riktig. Hvis du sover urolig, gjør ting ubevisst og elsker mascara, så er kanskje ikke vippe extensions noe for deg. De krever vedlikehold og godt stell hjemme.


Endelig i Norge, rett fra Hollywood! Vi har gleden av og introdusere Lavish Lashes vippe extension. Dette er single hår som limes på dine egne og har en varighet på opptil måneder. Refill gjøres hver 2-uke og man trenger ingen bøying av vippene eller maskara.


Det er enkelt, prak­tisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Vi farger dine bryn og vipper med hudvenn­lige farge­stoffer tilpasset din egen hår og hudfarge.

Hos oss er du trygg på at du får en hyggelig og trygg behandling, og vakre vipper som du er fornøyd med! Vi analyserer dine naturlige vipper og ditt ansikt for å gi deg det beste designet innen vippeextensions, og vi legger aldri extensions som er skadelige for dine egne vipper. Kom gjerne med spørsmål til oss, vi er her for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg