onsdag 18. november 2020

Tekst på takkekort ved konfirmation

Lag personlige takkekort med egne bilder og tekst. Bestill kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort.

Det er vi stolte av og veldig glade for. Finn tekst på takkekort. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Kender du mere tekst til takkekort til konfirmation ? Skriv til os i kommentarfeltet nederst på siden. Da kan vi hjelpe deg. På denne siden kan du finne mange forslag til tekst til takkekortet til konfirmasjonen.


Så hvorfor ikke sige ordentlig tak med et personligt kort.

Det kan være et billede af konfirmanden i det flotte festtøj – enten som forsidebillede eller sat inde i kortet. Takkekortet er afslutningen på en minderig begivenhed. Når man skal sende sit konfirmations takkekort af ste så skal der jo gerne stå lidt i det.


Og her er det forskelligt, hvad folk vægler at skrive. I mit eget tilfælde tror jeg bare, jeg valgte at skrive “Tak for opmærksomheden ved min konfirmation ”. Konfirmanden takker for dennes opmærksomheds ved hans eller hendes konfirmation , og hvor dejlig denne dag var. Her er det vigtigt at lægge vægt på ordet opmærksomhed i forhold til deltagelse, for teksten skal bruges til alle, hvilket vil sige både de gæster der deltog og de der ikke deltog. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon.


Disse tekster kan hjælpe dig til at blive inspireret til at formulere den helt rigtige takkekort tekst. Det kan også være, at en tekst passer på lige dine følelser, og så kan den selvfølgelig bruges præcis som den er. Leder du efter en god tekst til et takkekort ved begravelse? Du er kommet til det rigtige sted.


Vi har samlet mange tekster, der kan passe i et takkekort. Jeg takker for opmærksomheden ved min fars ( navn) bisættelse. Se også: Citater om sorg og død – Digte om sorg – Kondolence kort.


Vi husker stadig da du blev født, som var det i går, men mange år er gået og mange gode minder er kommet til.

Forhåbentligt kommer der også mange gode minder i årene der kommer. Bliv ved med at følge dit hjerte, så skal det nok bringe dig langt på. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Har du svært ved at udtrykke dig ordentligt?


I så fald er du ikke den eneste. Dette kunne være i forbindelse med barnedåb, konfirmation , bryllup, jubilæum eller andre begivenheder, hvor der holdes en stor fest og folk har en fantastisk aften. På den måde får modtageren af takkekortet et dejligt minde fra konfirmationen.


Da det ofte er mange takkekort der skal skrives, er det en ide at lave en generel tekst til takkekortet som skrives på computer og printes ud. Under denne tekst kan konfirmanden så skrive en personlig hilsen til modtageren af takkekortet. Bryllup, barnedåb og konfirmation. Det udfordrende ved disse slags takkekort er, at du ofte har mange som skal skrives.


Det var jo ikke helt til hjelp. Der sto det tekst til dåpskort ikke takkekort. På de fleste av våre takkekort ligger det en ferdig takketekst.


Denne kan du velge å beholde eller du kan gå inn å redigere den slik at den blir mer personlig. Dersom du ønsker å skrive tekst for hån kan du fjerne dette tekstfeltet slik at kortet blir blankt på denne siden, sier Lene. De er ofte identiske med invitationen, hvor der evt.


TAK på forsiden, og takketeksten samt foto er trykt inden i kortet. Du kan se nogle eksempler på takkekort i billedkarrusellen her på siden. Jeg skal til at skrive vores takkekort , men ved ikke helt,. Tekst i takkekort Oprettet af.


Så er det vist på tide at du modtager et takkekort fra os.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg