onsdag 21. oktober 2020

Tips til mat venninnekveld

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg har lyst til å invitere venninner på en avslappende jentekveld med god mat og drikke.

Men når man har små barn og full jobb blir noen ganger tanken på å stelle istand noe ekstra så langt fra nettopp avslappende at det ender opp med å bli med tanken. Jeg skal ha venninnekveld og ønsker mattips! Og andre tips , som leker ol. Vi skal være stk, og vi skal ut senere på kvelden. Så maten må helst være lett og ikke lukte mye (av oss).


Det blir alkohol til maten, noen forslag der? Hvis du skal lage no god snack mat til en.

Forslag til noe enkel varm mat til mange. Tips til kake til venninnekveld – Anonymforum. Mathias elsker pizza, og spesielt pizzasnurrer. De er gøyale å lage og desto bedre å spise, enten det er barneselskap, på familietur i marka eller rett og slett som litt ”kvalitetstid” oppå.


Av ulike grunner passer det best å servere fingermat. Samtidig har de fleste nok ikke spist middag innen de kommer så det bør være noe som gir litt middagsfølelse. Jeg vil gjerne ha litt variert mat så kom med alle slags forslag.


Jeg har foreløpig bare tenkt p. Har bursdag neste helg, men tenkte å samle noen venninner en kveld til uka. Er ikke i toppform til å stelle i stand noe avansert for tiden, og jeg regner med alle har spist middag før de kommer. Har dere tips om noe enkelt godt jeg kan lage?


Trenger tips til noe enkelt og godt. Artikler fra forsiden. Tenker å spise og skravle i sofaen! Må enten være raskt å lage, det vil si godt under en time.


Eller det må kunne forberedes i forvegen.

Uformelt selskap, kosemat. Hadde vært kult om det ikke var noe de hadde spist før, men ikke noe must. Kanskje en go enkel dessert som man ikke. Har fått med meg klubbmat tråden, men tacolåda eller pastasalat er ikke aktuelt.


Brukt opptil flere ganger med suksess, men hadde håpet og fått noe nytt innslag som er enkelt, godt og raskt å lage rett før de kommer. Her er litt inspirasjon til hva du kan servere! Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert.


MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta. Vet at det er spurt om før, men finner ikke noe akkurat nå. Jeg kan beregne et par timer til disposisjon med tillaging, men er ikke noe flink til ¨å lage mat. Enkle ting å lage til liten venninnekveld ? Siden jeg er glad i god vin og gode venner, handler dette onsdagsinnlegget om mat som kan serveres til de tre vinslagene, rød- hvit- og rosevin, samt champagne.


Jeg tenker at dette er for kvelder med gode venner og enkel servering. Så kanskje jeg kan kalle det syklubb- mat ? Men jeg vil prøve noe annet, noe som ikke tar all verden av tid å lage, evt. Mat til venninnekveld. I dette innlegget har eg samla forslag til sunne, enkle tips til kva man kan ta med seg i matpakken.


LOMPERWRAPS MED GODT PÅLEGG – og masse grønnsaker som tilbehør. Pakk lompene inn i folie og dei smaker ferskt og godt til lunsj. Varmende gryteretter er i skuddet nå på nyåret når det er kaldt ute og behovet for varme, energi og kos dukker opp. Gryteretter kan brukes i hverdagen og til fest, og er populært for alle aldre.


Og gryteretter er anvendelig mat som kan lages lenge før servering, de lager seg selv, kan ofte fryses og. Les mer om denne saken. Her finner du mengder av tips og hundrevis av oppskrifter på ulike typer mat og drikke.


Vår filosofi er at matlaging skal være enkelt og morsomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg