torsdag 8. oktober 2020

Utmattet under menstruasjon

Jeg sliter med en følelse av total utmattelse uken før jeg får mens. Innimellom varer det i flere uker. Er sliten og tung i hele kroppen, og sovner hele tiden. I går sovnet jeg ganger på sofaen mellom kl - 18. Og i dag våknet jeg ikke før halv to - fordi jeg ble vekt, og.


Skjoldbruskkjertelen, thyroidea, er en sentral kjertel når det gjelder helse for alle pattedyr. Kjertelen er blant annet av stor betydning når det gjelder vektendring. Dersom du er under og prøver å bli gravi men ikke blir gravid innen et år, kan det være lurt å oppsøke lege, som kan undersøke om du har hormonrelaterte fertilitetsproblemer.


Hvis du er over 3 bør du vurdere å oppsøke lege etter seks måneder. Under menstruasjon mister de blod og det kan føre til jernmangel. Resept: Spis jerntabletter eller spis mat med mye jern.


Magert kjøtt, lever og bønner kan hjelpe. Depresjon kan også virke inn på den fysiske formen. Endometriose er en tilstand der vev som ligner livmorslimhinnen (endometriet) vokser utenfor livmoren, som regel på eggleder, eggstokkene, bukhinnen, tarmer, urinblæren eller andre steder i bukhulen. Under ett foredrag med Dr Guldvog så ble jeg introdusert til ett nytt begrep - kardinal symptomer - dette nevnte han i forhold til Hashimoto's sykdom. Les mer på Apotek 1. Tretthet og slapphet som har vart i mer enn to til tre uker, uten at tiltak som hvile, mindre stress og sunn kost har hjulpet, bør føre til kontakt med lege.


Jeg føler meg ofte totalt utmattet og utslitt. Dette er mitt hovedproblem, og også grunnen til at jeg tok kontakt med legen (vært sykemeldt i over mnd). Samboeren min sier han ser veldig godt på meg når jeg er føler meg utmattet , og jeg kan også se det i speilet, blir på en måte helt uttrykksløs og føler at hele ansiktet henger. Dette kan være hensiktsmessig når du er syk. Ofte plaget av kløe i underlivet og et par ganger illeluktende utflo noe jeg har fått behandling for.


Utmattet under menstruasjon

Så tilbake til smertene i knær, en verking som de siste dagene har tiltatt og spredd seg til andre steder i kroppen. Også er jeg veldig trøtt og utmattet. Er snooze-knappen den eneste aktiviteten du orker om morgenen? Og gleder du deg allerede til å legge deg igjen når klokka går mot lunsj? Som regel er det noen få, store årsaker til at man har.


Mensen-emojien: Derfor er det blodig alvor. PMS, på en måte eller flere. Det er et samfunnsproblem. Du kan være oppblåst, få ømme bryster, hodepine, magesmerter og hovne ben. Emosjonelt kan du oppleve å bli irritabel, utmattet , humørsyk og forvirret.


Selv huden blir påvirket en stund før og under menstruasjon. Dette skyldes hormonelle endringer denne perioden. Spesielt under menstruasjon. En av bivirkningene av orale prevensjonsmidler er kvalme og oppkast. Derfor kan utseendet av slike symptomer under menstruasjonen være forbundet med inntak av prevensjonsmidler, spesielt hvis kvalme på den første dag i menstruasjonen dukket opp for første gang.


Hypotyreose påvirker sirkulasjonen og reduserer kroppens evne til å levere oksygen til celler og vev. Som et resultat er det vanlig å være utmattet. Høyt kolesterolnivå.


Men ikke ignorer det faktum at dette problemet kan være en indikator på at du kan ha hypotyreose. Hva skjer med hormoner under PMS? Premenstruelt syndrom (PMS) er vanligvis forårsaket av varierende hormoner like før menstruasjon. Mer spesifikt, er overflødig østrogen i lutealfasen ofte skylden for de ulike symptomer som mange kvinner får i løpet av PMS. De som er mest utsatte for jernmangel er dem som mister mye blod for eksempel under menstruasjon , som har sykdommer i tarm, eller som spiser snevert.


Jern lagres i leveren, og ved for lite inntak av jern forsyner lageret blodet med jern. Over ti eller ved plutselig store tap av jern, tømmes lagrene i leveren og det oppstår jernmangel. Svakhet under menstruasjon Dessverre gjør ikke det mange viktige funksjoner som er betrodd kvinnens reproduktive system, det perfekte.


Derfor, mange representanter for svakere sex lider av svimmelhet og migrene, de står overfor humørsvingninger, apati, nedgang i styrke - i et or opplever en viss form for svakhet i menstruasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg