torsdag 22. oktober 2020

Tomt slektstre

Disse kan du fritt laste ned og bruke. Det finnes flere muligheter til å fylle ut et tomt slektstre. Et slektstre hjelper deg å få en rask oversikt over hvilke opplysninger du har, og hvilke spørsmål du må finne svar på.


MyHeritage er det beste stedet for familier på nettet. I et klassisk slektstre er antall opplysninger om hver enkelt person barbert ned til et minimum, og i tillegg til navnet tar man gjerne med opplysninger om tid og sted for fødsel og tid og sted for død.

Hvis du vil lage en stamtavle eller et slektstre , er det enkelt å gjøre det med en tabell. Tenk ut hvor mange rader og kolonner du trenger. Det er nok enklest å gå så langt tilbake i tid som mulig og telle framover for å finne ut hvor mange rader du trenger. Jeg driver å lager scrapbook, og skal ha inn familietre. Vet dere hvor jeg kan finne et tomt familietre og fylle inn selv på nett?


Avansert slektstre 1. Dette slekstreet egner seg godt på veggen. Skriv ut, fyll inn, sett på en ramme og vips så har du et samtaleemne på veggen i din egen stue.

Slektstreet begynner med deg og viser til og med 1X tippoldeforeldre. Last det ned gratis med logoer Enkelt slektstre 1. Nok et enkelt slektstre med et fantasitre i bakgrunnen. Opprett ditt eget slektstre. Etter installasjon av My Family Tree, får du et valg om å opprette et nytt slektstre. Det er dette programvinduet du får opp hver gang du starter My Family Tree-programvaren.


Her kan du også velge å åpne et annet slekstre enn ditt eget (eller opprette flere enn ett tre), dersom du har et slikt tilgjengelig. Start ditt slektstre på Geneanet. Registrer dine nærmeste familiemedlemmer og søk etter dine forfedre! Ved å benytte dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies. Ved å bruke Word , kan du velge å laste ned et slektstre mal , eller du kan bruke hierarkiet funksjon for å lage et familietre fra scratch.


Etter du laste ned malen eller opprette hierarkiet , trenger du bare å skrive inn din familie informasjon for å fullføre treet. License: see below. Når du lager et slektstre , kan det hende at noen av bildene ble tatt før de digitale kameraene kom. Med Canvas innebygde, gratis bilderedigeringsverktøy kan du redigere bildene slik at de blir klare og fine. Du kan også øke fargemetningen, tone ned kontrasten og legge til filtre slik at alle bildene passer sammen.


Dette er imidlertid kun gjordt på vanlig skrivemaskin med det tilhørende betydelige antall sider.

Er det noen som kan gi tips om hvordan jeg best kan ko. I dette heftet kan du fylle ut dine slektsopplysninger på fire forskjellige slektstavler. Søstrene Adelis og Kristin Benkestokk fikk en del av Smørsgarden og en tomt på Stranden i Bergen, videre eiendommer i Sunnhordlan Fjellberg, Stor Skånevik, Strandebarm, Egersun Karmsun samt i Fjerde.


Adelus Benkestokk siste gang, og er nok død ikke lenge etter. Norsk slektshistorisk forening – På disse sidene finner du mange ressurser og informasjon som kan hjelpe deg videre i dine undersøkelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg