fredag 30. oktober 2020

Velkommen til verden lille venn

Få opptil rabatt på hotellet. Gratis avbestilling! Reserver ditt Hotell i Lille online. Her kan familie og venner ønske velkommen til den nyfødte med en liten personlig hilsen.


Hvert kort legges tilbake i skrinet, som da vil inneholde en vakker liten samling av livsmotto og ønsker for den lille.

Jeg lever i en lykkerus om dagen! Min lille prinsesse kom til verden onsdag 18. Vi har ikke helt bestemt oss for navn enda. Kortet er dobbelt med hvit innside. Format: X cm.


Hvit konvolutt inkludert. VELKOMMEN TIL VERDEN, LILLE VENN.

Denne helga gikk like fort som den forrige. Jeg har spist middag med bestemor og bestefar,. Et nytt babykort, rosa denne gangen. Veldig enkelt og mest for å prøve ut de nye tekststemplene fra Norsk stempelblad som du finner. Du er nok din mammas og pappas store stolthet og eget lille mirakel.


Lille mirakel – husk å lage masse bråk hjemme! Velkommen til verden, lille venn ! Sov søtt, lille venn , sov og bli stor, vær ikke red ved vuggen sitter mor. Et lite under kom til verden hele mnd tok denne ferden. En ubeskrivelig kjærlighet så ren og full av ærlighet.


Det ble til ære og gavn og. Natt til lørdag juli kl 03:gikk vannet som etter planen på termin. Riene startet som smått en time etter og vi dro på sykehuset i seks tiden på morgenen da riene var regelmessige, men ikke så utrolig sterke for en liten sjekk.


Vi ble jo selvfølgelig sendt hjemm igjen som jeg ante meg at vi. En nydelig liten gutt har kommet til verden !

Våre kjære venner har ønsket sin førstefødte velkommen :) Det er så utrolig hyggelig at vennene våre har begynt å få barn, Luna begynte å bli litt ensom i barneflokken. Alle hjerter gleder seg over at dette lille sjarmtrollet! Nybakte foreldre trenger en barselgave. I går fikk vi et nytt barnebarn. En liten gutt kom til verden under litt dramatiske omstendigheter.


Heldigvis ser det ut til å gå bra, og den lille keiseren er i de beste hender på prematuravdelingen på Ålesund sykehus. De har den beste prematuravdelingen i landet, en av de beste ihvertfall. Lille venn , du fikk en tøff start på livet.


Måtte jo bare lage ny bordpynt til stuen med bilde av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg