torsdag 22. oktober 2020

Vindusfolie fargerike

Dekke hele eller deler av vinduet? Effektiv måte for å unngå uønsket innsyn. Vi lager vindusfolie i førsteklasses kvalitet og med kort leveringstid i Oslo sentrum.


Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker!

Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Med vindusfolie fra dc-fix er det enkelt og rimelig å forhindre innsyn eller skjerme mot noe som du ikke ønsker å se utenfor. Dc-fix vindusfolie fester til underlaget statisk uten bruk av lim.


Dette gjør den meget enkel å montere, den kan tas av og. Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak. Flere merker finnes på markedet, blant annet Lineafix og d-c-fix, som kommer i et stort antall design. Vindusfolien tilbys i en rekke attraktive design.


Designen varierer i alt fra fargerike glassmalerier til dråper, ruter, frostet glass og striper.

Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Monteringen tar du enkelt selv. Vår selvklebende vindusfolie er spesielt beregnet til montering på vinduer uten bruk av vanskelig lim.


Vårt sortiment inneholder mange forskjellige versjoner og mønstre, så det er noe til enhver smak og situasjon. Les mer VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet.


Perforert vindusfolie vil virke slik at den som er nær perforeringen vil se gjennom folien hvis lysforholdene er tilstede. Dvs sitter du på en buss med slik folie på vinduene ser du gjennom pga forhold. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.


Lineafix Elektrostatisk vindusfolie henger på glasset helt uten lim og kan derfor settes opp, tas ned og settes opp igjen flere ganger. Foliens tykkelse (mm) gir mulighet for spennende 3-dimensjonale effekter og sikrer lang elektrostatisk lading. Folien vil således beholde sin klebeevne i lang tid. Du vet ikke hvilken vindusfolie som er den rette for deg? Du vil finne den passende her.


Folier etter mål, enkel montering, lang levetid. Alle våre selvklebende folier - mot sol, frostet eller med design - oppfyller høye krav til kvalitet: Enkel montering med veldig bra resultat og lang levetid uten mye vedlikehold. Mønstrene er preget inn i plasten, noe som gir et unikt fargespill og lysbrytning i folien.

Om du ikke er så opptatt av at det skal være dekorativt kan du kjøpe enkel vindusfolie på Ikea. Fargede blå sirkler fra mørke til lyse. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så snart som mulig. Bor du i første etasje i byen, kanskje har du toalettvindu ut mot gårdsplassen, eller ønsker du bare å pynte litt på en skapdør så kan vindusfolie være aktuelt for deg. Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel måte og det er lett tilgjengelig hos mange butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg