fredag 9. oktober 2020

Zyrtec cetirizin

Nå kan du bestille Zyrtec fra Vitusapotek på nett. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Virkestoff absorberes av kroppen for å kunne transporteres til de steder de skal virke.


Opptak kan skje gjennom tarmvegg, hud og slimhinner. Gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell støna se HELFO.

Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis. Dette legemidlet virker ved å blokkere effekten av histamin, som er involvert i utviklingen av den allergiske reaksjonen. Zyrtec inneholder virkestoffet cetirizin , som er et antihistamin. Histaminet i kroppen gjør at blodkarene utvider seg og slimhinnen hovner opp. Antihistaminet blokkerer effekten av histaminet, og demper således den allergiske reaksjonen.


Zyrtec er et reseptfritt legemiddel som inneholder virkestoffet cetirizin , et antihistamin til behandling av allergi. Tablettene brukes for å lindre symptomer i nesen og øynene på grunn av sesongbetont allergi eller helårsallergi hos voksne og barn over seks år. Anbefalt dose for voksne og barn over tolv år er én tablett daglig.


It is taken by mouth. Effects generally begin within an hour and last for about a day. The degree of benefit is similar to other antihistamines such as diphenhydramine.


Zyrtec er på vei ut av markedet, noen apotek har restpartier, andre ikke. Denne skulle virke akkurat likt, det finnes ingen rasjonell grunn til at den ikke skulle virke akkurat like godt. Jeg vet ikke om det var denne du fikk i fjor som erstatning for.


Utilsiktet bruk av legemidlet hos gravide kvinner burde ikke gi skadelige bivirkninger på fosteret.

Legemidlet bør likevel bare brukes hvis det er nødvendig og etter råd fra lege. Det er ikke påvist at alkohol (ved promille i blodet, noe som tilsvarer ett glass vin) og cetirizin påvirker hverandre når cetirizin tas i normal dose. Som med alle antihistaminer, bør det imidlertid utvises forsiktighet ved samtidig inntak av alkohol. Cetirizin går over i morsmelk.


Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. I terapeutiske doser, nesten ingen beroligende effekt. Rask leveranse og stort utvalg. Virkningen av effekten etter en enkelt dose på mg cetirizin - minutter (hos av pasientene) og etter minutter (hos av pasientene) varer mer enn timer.


På bakgrunn av et behandlingsforløp utvikler ikke toleranse for antihistamin effekten av cetirizin. Lindring av kronisk elveblest. Allergi - hva er det? Effekten skyldes den kompetitive antagonistiske binding til histaminreceptorerne.


Vanlige symptomer som kan lindres ved bruk av denne medisinen kløende nese, hals og øyne, samt nysing, rennende nese, og elveblest eller andre kløende hudutslett. Bruk ikke Zyrtec dersom du har en alvorlig nyresykdom. Gravide og Ammende: Bruk av Zyrtec bør unngås hos gravide kvinner.


Ved allergi vil histaminet i kroppen gjøre at blodkarene utvider seg og slimhinnen hovner opp. Les alltid pakningsvedllegg før bruk. Det fins flere forskjellige typer allergitabletter uten resept, og de virker alle ved å dempe histamin.


Det fins ingen fasit hvilken tablett som gir best effekt for den enkelte. Lei av lang kø på apoteket?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg