mandag 25. januar 2021

Vaskemaskin vil ikke spinne

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Lagervarer leveres neste virkedag. Hvordan fikserer du en vaskemaskin som ikke vil spinne eller drenere?


Hvis din gamle eller nye vaskemaskin ikke snurrer, har vi noen tips om hvordan du får det til å løpe igjen.

Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Et av de vanlige problemer med vaskemaskiner, er imidlertid at de ikke vil spinne. Det er viktig at din Samsung- vaskemaskin kan spinne før du flytter klærne fra vaskemaskinen til tørketrommelen din. Spinningssyklusen bidrar til å fjerne mye av fuktigheten fra klærne.


Klær som ikke går gjennom rotasjonssyklusen er svært våte og vil ta lang tid å tørke hvis de blir plassert i tørketrommelen i denne våte tilstanden. Din Admiral topplast vaskemaskinen kan ikke agitere eller spinne for en rekke årsaker. Spinning og agitering er nødvendig for at vaskemaskinen skal kunne vaske vasken på riktig måte.


Problemer med spinn og agitering løses ofte lett ved å følge noen enkle feilsøking.

Omfordel etter behov. Pass på at lasten ikke er for liten. En vaskemaskin kan ikke spinne med en eller to små gjenstander i den. Undersøk dreneringsslangen og rette den hvis den er bøyd eller knust.


Rengjør dreneringsslangen av eventuelle hindringer. En tette kan blokkere slangene av din vaskemaskin eller slangene kan ha knekk, betyr denne hindringen ikke la vannet renne og vaskemaskin slutter å spinne. Hvis du finner knekk, prøv å justere den slangene. Trommelen er i tanken.


Det bør være på akselen er holdt av to lagrene. På den motsatte siden av tanken er en trinse over hvilken klynger seg til drivbeltet. Motoren er ofte montert på venstre side, som det menneskelige hjerte. I tillegg blir veie sammen med betongblokker.


Denne ordningen tillater ikke vaskemaskinen dans, når det er spinning. Felles vaskemaskin. Hvis dekselbryter Fungerer ikke etter behov, det vil føre til at vaskemaskinen ikke tømmes (og mange andre problemer). Dette kan være usannsynlig da en dårlig lokomotiv vil føre til at vaskemaskinen din også ikke agitere eller spinne.


Men på enkelte modeller kan dette variere. Og funnet ut at den faktisk ikke vasker heller.

Den prøver å spinne opp, men blir stoppet opp av et eller annet. Tipper det blir en ny vaskemaskin. Hvis White- Westinghouse vaskemaskin ikke vil spinne , er problemet sannsynligvis med en sikkerhetskomponent på lokket eller en som spinner vaskebalje. Selv om du fortsatt kan operere vaskemaskinen , må du vri klærne manuelt etter at syklusen avsluttes før du plasserer dem i tørketrommelen.


Et par ting går på når vaskemaskinen går fra vask til spinn, motoren svinger, strammer beltet og trommelen spinner opp til fart. Hvis vaskemaskinen ikke vil agitere eller spinne ved hjelp av pennen, kan sikkerhetsbryteren må erstattes av en reparatør. En av de vanligste vaskemaskin problemer er en mangel på drenerende evne.


Se bak vaskemaskinen med en lommelykt for å se om slangen er bøyd eller klemt på noen måte. Nivåfølerfunksjonen er ødelagt. Hvis sensoren mislykkes, mottar det elektroniske kortet ikke et signal om mengden vann i tanken, slik at det ikke gir signal for drenering.


Defekt kontrollmoduleller hans triacs. Hovedårsakene til at sentrifugen ikke virker i vaskemaskinen er halvautomatisk. Hvordan demontere og reparere gjør-det-selv vaskemaskiner av forskjellige selskaper (Daewoo, Saturn).


Vi reparerer vaskemaskinen Ariston gjør det selv. Ved ønsket reparasjon av vaskemaskinen kan Ariston utføres hendene. Dette vil kreve et sett med verktøy, grunnleggende ferdigheter i rørleggerarbei samt kunnskap om enheten og prinsippet om drift av enheten.


Døren vil ikke låse opp. E Vannfyllingstid ut. ND Vann dreneres ikke fra vaskemaskinen. NF Vannfyllingstid = ingen fylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg