fredag 15. januar 2021

Vognpose lammeskinn

Vognpose lammeskinn

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser! Uten skadelige stoffer. Gode priser og raskt levering. Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse.


Et lunt og trygt sovemiljø for den lille nye Visste du at lammeskinn svaler om sommeren og luner om vinteren? Et soveskinn kjennes alltid passe varmt, og kan derfor gjøre overgangen fra en lun favn til vuggen eller vognen lettere. Den har uttak for fempunktssele, avtakbar fotdel og kan åpnes helt opp, noe som gjør det enkelt å kneppe fempunktsselen. Les tester og omtaler før du kjøper. Gi oss tilbakemelding.


Meld deg på vårt nyhetsbrev! Motta smarte handletips og populære produkter. Her snakker vi vognposer til baby , så vel som vognposer til de litt større barna – selvsagt er de alle slitesterke, lune og varme. Norskproduserte Easygrow Nature fremstår utrolig varm, luftig og solid. Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet.


Vognpose lammeskinn

Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste. Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting. Den kan åpnes helt ned til fotenden. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken.


Velkommen til Nøstebarn! Her finner du garn! Perfekt vognpose for norske forhold i barnets første vintre. Vognposer for baby og små barn. Heldekkende lammeskinn på innsiden, Teflon-impregnert stoff utenpå.


Vognpose lammeskinn

Lekmer tilbyr et bredt sortiment innen vognposer, skinn og sitteputer til alle årstider og vogner. Med et varmt lammeskinn eller en varm vognpose slipper babyen din å fryse når dere er ute på kalde dager, og kan i tillegg sove trygt og bekvemt. Finn din vognpose hos oss på Lekmer. Lekre vognposer for vår, sommer, høst eller vinter.


Velg mellom grå eller hvit farge og blant ulike bomullsstoffer inni. En pose som vil gå i arv! EASYGROW VOGNPOSE I DUN OG ULLSamme materialer og innhold som testvinneren Nord men uten pelskantEn av Easygrows best selgere med vaskbar ull i ryggen. Bruk det alene eller sammen med en vognpose. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet.


Vognpose lammeskinn

Lammeskinnet kan både brukes i barnevogn og i bilstol. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året.


Passer i sengen, vognen, bilstolen mm. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg