fredag 15. januar 2021

Vippe extensions sotra

Vippe Extensions Et naturlig resultat for de som ønsker lengre og fyldigere vipper. I motsetning til andre falske vipper limes ikke disse på huden, men direkte på vippene. Med denne teknikken limes de på et hår av gangen, slik at det blir en forlengelse av det allerede eksisterende vippene. Benedikte Vippeextensions er en spesialistsalong for vipper. Vi har to salonger i Oslo, en i Oslo sentrum og på Grünerløkka.


Vi har et brennende engasjement i faget, og holder oss alltid oppdatert på nye teknikker og ny kunnskap. Velg en eller flere behandlinger og trykk neste. Usikker på hvilken behandling du bør velge? Besøk hjemmesiden vår for mer info. For å opprettholde en flott vippe extension og få den til å vare, så må man behandle dem riktig.


Hvis du sover urolig, gjør ting ubevisst og elsker mascara, så er kanskje ikke vippe extensions noe for deg. De krever vedlikehold og godt stell hjemme. Uansett hvilken vippe extension du velger avhenger resultatet av hvor mange vipper du selv har og hva de tåler.


Volumvipper er en behandling som blir brukt av mange norske toppbloggere. Hvor lenge varer vippene? Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de, dette gjelder både for klassisk vippeextension og volume vippe extensions.


Ser du etter vippe extensions i Bergen? På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time. Med volum- extensions legges flere syltynne hår sammen i en vifte på hver av dine naturlige vipper. Det gir ekstra fylde, uten at det veier mer enn klassiske vipper.


Passer for deg som liker ekstra fylde og tetthet. Skjønnhetsalonger i Bergen. Hårene er naturlig bøyde så man vil ikke trenger en vippe tang.


Du kan bade, gråte, vaske deg i ansiktet, og gjøre ellers hva du måtte ønske hårene vil bli sittende. Men husk allikevel at dette en hår extensions så hvor forsiktigere man er jo lenger holder de. This video is unavailable.


Hvis du pleier og tar vare på dine vipper med de enkle grep som vippe teknikeren informerer deg om, vil vippene dine vare i opptil flere uker. Det vil derfor variere hvor lenge dine vippe extensions varer utifra hvor i syklusen du er. Med vippe - extensions får du flotte vipper fra tidlig morgen til sen kvel uten at det krever tid eller innsats.


Skulle du reagere på limet, noe som kan skje. Du slipper maskara som dras utover når du gnir deg i øynene og får øyne som virker mer våkne og dramatiske. Vi har lang erfaring med å sette på perfekt separerte vipper. Kort hår = ned til nakke.


Langt hår = fra skulder eller lengre. Meld deg på nyhetsbrevet for å få med deg nyheter, konkurranser og mye mer. Naturtro sorte vipper limes èn og èn på dine egne vipper.


Vippe extensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om! Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er sensasjonelt vakkert! Når man først har prøvd vippe extensions hos oss ønsker du å beholde dine drømmevipper.


Når du har tatt vare på vippene på riktig måte (se notat for hvordan ta vare på vippe extension ) , vil øyenvippe extension vare lenge. Noen extension kunne holde i to måneder, men da vill det selvsagt være en god del ettervekst. Touchups kreves hver 2-uker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg