mandag 18. januar 2021

Vegansk riskrem

Hundrevis av forskjellige restauranter. Ingen jul uten riskrem , og vet du hva? Den blir bedre uten meieriprodukter. Kombinasjonen av soyamelk og kokosmelk gir en søt og god basisgrøt, og vispet havrefløte gjør desserten mindre mektig.


Da Jane Johnsen vokste opp, var riskrem med rød saus fast dessert på julaften. Denne riskremen har Johansen fått flere gode tilbakemeldinger på;, blant annet at den ikke er like tung og mektig som vanlig riskrem.

Serverer den med hjemmelaget bringebærsaus, skikkelig nom nom! Tips: - Kok risgrøten ferdig dagen før eller noen timer i forveien, den må avkjøles helt før den blandes med kremfløten. Denne oppskriften gir en lite søt riskrem. Start med å koke grøtrisen. Vegansk riskrem med vanilje.


Dette ser ut som den klassiske riskremen,. Alle oppskriftene finner du. Riskrem hører julen til.

Vi har alltid riskrem til dessert på julaften, egentlig ene og alene pga. Det er noen retter som er viktigere enn andre. For meg er riskrem en slik rett.


Julens favorittdessert blir kjempegod også uten meieriprodukter. Jeg elsker riskrem ! Herlighet så glad jeg er i den desserten! Og på vegansk vis så blir den supergod. Trikset er hvilke erstatninger du bruker for kumelk.


Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert. Ha kokosmelk, grøtris, sukker, vanilje og salt i en kjele. God mat kan likså godt lages av vegetabilske råvarer. Vi valgte å teste vegetariske produkter ment å etterligne produkter av kjøtt.


I min familie har det alltid bare vært min mamma og jeg som har elsket riskrem - men dermed mer på oss. Har du dårlig ti kan du bruke ferdigkjøpt risengrynsgrøt og servere desserten med kjøpt rød saus - men desserten blir uten tvil best om du lager både risgrøten og dessertsausen selv. Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Personlig foretrekker jeg ekte.


Hvit sjokolade- riskrem med bjørnebærsaus er en søt og smakfull vri på den klassiske juledesserten som serveres i de tusen norske hjem på julekvelden.

Melkefri riskrem , noen? Den er laget med kokosmelk, smaksatt med deilig vanilje og kardemomme, og servert med en enkel bærsaus. Kokossmaken blir ikke overveldende, og den blir godt balansert av krydderne. Ekstra god blir den servert sammen med hjemmelaget jordbærsaus.


Til selskap kan du gjerne gjemme en skåldet mandel i riskremen, for selv voksne gjester synes det er litt artig å være den som får mandelen! Desserten var selvfølgelig riskrem med saus. Tok hele oppskriften fra vegetarbloggen. Etterpå koste vi oss med spillet Alias, julemusikk, tente lys, julepynt, pepperkaker, klementiner, nøtter og sjokoladekjeks.


Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Den som er så heldig å finne en mandel i grøten blir den heldige vinner av en marsipangris. Risgrøt blir ofte servert julaften formiddag. Til riskremen hører rød saus.


Hjemme hos oss serveres riskrem til dessert på julaften. Vi skal nå feire vår 12. Tidligere var jeg ikke så glad i riskrem , ikke før jeg begynte å lage den selv - med ekte vaniljestang (eller ekte vaniljesukker), og med en deilig, hjemmelaget bærsaus til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg