onsdag 6. januar 2021

Weekendtur italia

Weekendtur italia

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Weekendtur til Italia finner du her. Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap.


Weekendtur italia

Sammenlign og bestill weekendreiser til Italia , Europa. Bestill fly og hotell samtidig og spar penger. Lev det gode liv i Italia ! Landet som har så uendelig mye å by på – enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser.


Om du velger sol og ba historiske byer eller en kombinasjon av alt – skuffet blir du garantert ikke. Her finner du forslag og reisetips til. En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre. Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til.


På tide med en storbyferie? Reis vekk en helg og oppdag storbyene i Europa! I Italia holder de sommerlige temperaturene seg godt frem til oktober (da spesielt i den sørlige delen av landet), samtidig som man utenfor sesong kan finne rimelig priser på både reise og opphold. Italia er det flotte landet hvor du kan oppleve spennende arkitektur og kultur, nydelige omgivelser, eksklusiv mote og deilige matopplevelser. Den kunstneriske og kulturelle arven i Italia er enorm og av universell verdi, og Milano er et ypperlig utgangspunkt for å utforske denne.


Populære reisemål i Italia. Michelin-restauranter i Roma At Italia er dyktige på mat kommer kanskje nok ikke som noen overraskelse. Som land har Italia over 3restauranter som er Michelin-priset. Roma er en virkelig gastronomisk hovedstad – her er noen tips på restauranter med en eller flere stjerner i Michelin guiden. I mange årtusen har den italienske storbyen spilt en viktig rolle, noe som gjør at det årlig reiser millioner av turister hit fra hele verden for å oppleve byens rike kulturarv og besøke byens kjente severdigheter.


Weekendtur italia

Disse informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon. Opplev Italia og tredjeparter bruker informasjonskapsler til markedsføring og for å sikre at du ser relevante annonser uten å fortelle annonsører hvem du er. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene.


Les vår guide: Reis på weekendtur til Baltikums Paris. Langhelg i Brussel er faktisk ganske hyggelig. Byen er som skapt for korte besøk. Jeg skal med ei supersøt jente til Italia , men jeg vil gi henne en kjempeopplevelse og tenkte å være litt uselvisk! Og hvilken vakker hovedstad det var.


Weekendtur italia

Torino var dessuten Italias første hovedstad. Barokk og art nouveau er stikkor iblandet industriell vigør. For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Italia.


Etter at du har sendt inn en forespørsel må vi kontakte hotellene for å se om de har ledig kapasitet på valgte dato.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg