onsdag 13. januar 2021

Vaskemaskin tar inn vann og stopper

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her.


Det er to enkle ting du raskt kan sjekke før du tar opp telefonen og ringer reparatøren. Vaskemaskinen tar ikke inn vann. Sjekk først at vannet er på, og at slangen ikke har gått i klem, sier Widercrantz.

Dette kan virke åpenbart, men det hender at folk ringer fortvilt, også har de bare glemt å skru på vannet. Avmonter tilløpsslangen ved vaskemaskinen legg slangen i en bøtte og kontrollér at det kommer ut vann og at det er trykk på vannet. Feilen kan skyldes et defekt varmeelement. Dersom vaskemaskinen stopper i begynnelsen av programmet, like etter at den har tatt inn vann , kan det være fordi varmeelementet er defekt.


Lofilteret er en typisk syndebukk. Dette er enkelt å rengjøre, men noe de fleste glemmer. Er utløpsslangen tett vil maskinen stoppe, den kan ikke fortsette.


Dette medfører at nivåkontrollen ikke kan måle vannstanden og derfor tar ikke maskinen inn vann. Rens slangen ved å bløtlegge den avmontert i lunkent vann.

Jeg mistenker min vaskemaskin for og bråstoppe vanninntaket, og dermed forårsake slag i vannrørene. Har ikke samme problem med tapping av vann fra kranene. Dette skjedde sist når jeg vasket ei badematte også.


Da satte jeg på programmet som heter spin og etter min var den så og si tørr. Gjorde det samme med denne hettegenseren men nå er problemet at programmet aldri bli ferd. Kontroller at døren er skikkelig lukket og at det riktige programmet har blitt valgt og startet. Oppvaskmaskinen tar ikke inn vann : Sjekk at det ikke fins bøy på slangen.


Om slangen er utstyr med automatisk stopplås, sjekk også at denne ikke er utløst. I det siste ukene (til dels tidligere også) har det kommet fæle dunkelyder når den tar inn vann. Har hørt om at det kan bli slag i rørene p. Velg høyere temperatur og et program med lengre vasketid.


Vår oppvaskmaskin fra IKEA driver og piper infernalsk og stopper opp en stund etter vi har startet den. Har tatt ut filter og ser det er litt vann nedi kammeret. Den piper og jeg skrur den av, men pumpen fortsetter å gå. Jeg måtte ta sikringen for å stoppe pumpen.


Kobler inn sikringen igjen etter minutter og pumpen starter igjen og stopper ikke. Fri retur i dager. Lagervarer leveres neste virkedag.

AEG oppvaskmaskin stopper ikke! Hva er galt med min oppvaskmaskin ? Problem med AEG vaskemaskin innlegg 25. Flere resultater fra freak.


I den forbindelse tok oppvaskmaskinen i. Men nå, nå vil den bare pumpe ut og ikke ta inn vann , på alle program, hele tiden, lenge etter den er tom. Helt til den skal tørke. For å unngå vann på gulvet kan du evt. Har hatt problemer med vaskemaskinen etter at jeg vasket arbeidsbuksa, kom en spiker i pumpa, denne er fjernet og maskinen pumper ut vann , men maskiner etterpå stoppet den og ta inn vann midt i vaska, tømmer ut vann , reseter vaskemaskinen og starter den, men den vill ikke ta inn vann , magnet. De i den andre leiligheten, hadde vaska en ganser et par ganger for vannet tømmet seg ikke , og hvis de åpna døra fosset den vann ut.


Vår vaskemaskin ville ikke tømme seg for vann stadig vekk og HVER gang fant vi en sokk, truse eller mynt i pumpa. Bosch oppvaskmaskin som ikke starter innlegg 16. Ja, om den ikke drar til seg vann så må dere sjekke røret inn , men om det er utpumpingen så går dette bra med det middelet i. Men det går og ann å løsne vennslangen og helle litt av dette inn i og så dette resten i korgen.


Da løser det opp begge veier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg