tirsdag 26. januar 2021

Vil du bli millionær spill

Sammenlign pris før du kjøper og spar penger. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Det klassiske spillet som slår an i alle sammenhenger. Endelig for de yngste.


Når man spiller blir man også automatisk med i trekningen av en Mazda6.

Jo oftere du spiller og jo bedre du gjør – jo bedre vinnersjanser! Dette med spørsmål sitter i den norske folkesjelen. For oss har jule og påskenøtter på tv og i aviser blitt en viktig del av høytidene.


Og hvem har vært på en hytte uten å ha sett en. Du kan altså spille når du er på farten, eller lene deg tilbake i sofaen med nettbrettet mens du leter etter de store gevinstene. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


Vil du bli millionær på mobil. Så tror ikke på lang ti og begynne å spille med oss er enkelt nå.

Det kan hende at eldre spill på nye operativsystem og nye spill på eldre operativsystem ikke fungerer i det hele tatt. Konseptet gikk ut på at man skulle man svare på spørsmål og ved hvert riktig svar kunne man gå videre. Gikk man videre måtte man samtidig satse de pengene man allerede hadde vunnet.


Man fikk fire alternativer å velge mellom og tre hjelpemiddel. Du vil deretter bli satt over til din bank, følg retningslinjene. Når dette er gjennomført vil du få en bekreftelse på at betalingskortet ditt er registrert, du kan da overføre penger og betale for spill direkte fra betalingskortet.


Et sjeldent tilfelle av barndomskjærester. Sophie Elise svarer på kritikken. Jo mer du spilller, jo større sjanse har du for å vinne! Her kan du lese mer om. Sjansen er stor for at du har sett det på TV.


Kanskje du selv drømte om å sette deg i stolen og gå for toppgevinsten. Spill til PC kan hende er vanskelige å installere og få til å fungere slik de skal. Det betyr at den heldige spilleren får anledning til å spille om hele millioner kroner. Bli med i trekningen - spill Extra her!


Som Extra-kandidat vil du aldri gå tomhendt hjem, og du kan altså endte opp som millionær dersom du klarer å klatre på premiestigen underveis i TV-trekningen på NRK. Morsommt på førsten helt til du skjønner att du har mye bedre ting å gjøre enn å se på vil du bli millionær , f.

DU spille hjemme fra stua! Jeg har laget et spill som er basert på fire korte tekster fra tekstboka vår (Vidas 1), der spørsmåla går både på vokabular (de enkleste spørsmåla) til god gammeldags tekstforståelse. Under ser du en skjermdump av hvordan det ser ut hvis du klarer alle spørsmåla og blir millionær. Hvis du vil , kan du prøve spillet her.


Mannen er Sandefjords svar på Stephen Hawking,og har i tillegg har han en uslåelig humor i sine svar. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg