tirsdag 19. januar 2021

Vond lukt i underlivet gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hennes råd er å vaske deg med vann eller intimvask.


Du er altså plaget av en kraftig og vond lukt fra underlivet ditt som du beskriver som svettelukt. Er du sikker på at det er svette det er som lukter ?

Mange tror at illeluktende utflod er et tegn på soppinfeksjon. Hun peker også på bakteriell vaginose som den vanligste årsaken til vond lukt i underlivet. Hvis du ikke har hatt pause lengre enn dager er faren for graviditet svært liten.


Har du hatt lengre pauser fra p-pillene enn syv dager og hatt ubeskyttet sex i den pausen eller uken etterpå kan du ha blitt gravid. Råder deg i så fall å ta en graviditetstest. Du forteller også at du har vond lukt fra underlivet. Jeg er gravid i uke og underlivet mitt har de siste dagene begynt å lukte vondt.


Er det normalt, eller bør jeg sjekke det opp?

Lukt kan være så mangt. Ting de ellers ikke har reagert på før lukter plutselig vondt. Det kan være helt pinlig og plagsomt, men det går heldigvis over.


Normal utflod hos gravide er vanligvis blank, hvitaktig eller lett gul i fargen. Den lukter ikke noe spesielt, men kan være såpass i mengde at du helst vil gå med truseinnlegg. Det er ingen grunn til bekymring. Ph-verdien i underlivet forandrer seg så det blir mindre surt når du er gravid.


Sopp eller infeksjon? Vond lukt fra underlivet på baby innlegg 10. Ubehagelig lukt fra underlivet. Flere resultater fra forum.


Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmål Bufret Lignende 24. Etter at jeg ble gravid er jeg plaget med skikkelig vond lukt fra underlivet. Det lukter skikkelig stramt, nesten som salmiakk.


Smerter i underlivet når du er gravid kan naturlig nok skape bekymring. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Dette er de vanligste årsakene.

Underlivssmerter kan være både akutte og kroniske – og skyldes ulike årsaker. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Jeg har nå i flere måneder slitt med vond lukt i underlivet , og masse hvit rennende som lukter litt som egg. SVAR: Hei jente år! Takk for at du skriver til ung.


Hvis du bruker vanlige p-piller som hinneholder både østrogen og gestagen er det helt greit at du hopper over mensen og tar en pause hver tredje. Plages du av smerter i underlivet ? Les mer om de vanligste årsakene og når du bør oppsøke lege! Kløe og lett svie i underlivet kan forekomme.


Endret lukt i underlivet innlegg 27. Noen kvinner har ingen plager av katarren, eller har hatt symptomene så lenge at de tror det er normalt. Iblant er det partneren som merker det.


Det blir bare verre og verre om du ikke behandler det. STRESS KAN GI LUKT : Stress øker faren for vond lukt i underlivet. Kvinner tror ofte at lukten og utfloden er tegn på en soppinfeksjon, noe Grønmark avkrefter.


Metallisk lukt er en helt vanlig duft som gjerne kommer etter månedens røde uke eller etter sex. Begge deler er med på å endre pH-verdien i underlivet og kan dermed gi en sterkere lukt. Men – det bør være kortvarig. Hvis lukten vedvarer også i perioder hvor du verken har hatt mensen eller samleie, er det en god idé å bestille legetime.


Sliter ikke med lukt ellers, men etter jeg har hatt sex og kjæresten har kommet inni meg, så lukter det fisk etterpå. Grunnen til at jeg kom på det var at jeg satt og leste om bakteriell vaginose, og der var fiskelukt etter samleie ett av symptomene. Siden jeg ellers er symptomfri (tror jeg), så.


Candida (sopp) infeksjon gir som regel bare utflod og kløe. Bakteriell vaginose eller gardnella vaginalis er forårsaket av en mikroorganisme som lett gir en råtten fiskelukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg