fredag 16. april 2021

Weekendtur praha

Storbyferie - Fly og Hotell. Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap. Stedet byr på kul undergrunnsstemning og ofte noen av verdens fremste indie- og elektronika-artister. Du kan se det meste på en weekendtur , takket være de mange sjarmerende gågatene i sentrum – og de superbillige taxiprisene.


Dette må du oppleve.

Start med å ta ferden til gamlebyen. Men hvis du ønsker å få et litt nytt og annerledes perspektiv på byen, kan du ta deg opp til takterrassen på Hotel U Prince og nyte en herlig middag med utsikt over gamlebyen og Slottet. Se aktuelle tilbud her.


Les mer om reisemålene her! Prahas sjarmerende gamleby. Vil du slappe av uten å bruke for mange feriedager?


En storbyweekend til den tsjekkiske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbu utesteder og flotte severdigheter.

Da er det genialt med en weekendtur. Du får ladet batteriene, og kommer hjem med nye og spennende inntrykk. Vi tilbyr weekendtur til både storbyer og våre velkjente sol- og badereisemål. Denne perlen i øst lokker med koselige smug, vakker arkitektur og koselige kafeer på det vakre torget Staroměstské náměstí, der du også kan se byens verdensberømte astronomiske ur. Tsjekkias hovedstad har omtrent millioner innbyggere, og er dermed omtrent dobbelt så stor som Oslo.


Begynnelsen på den det nye året øker behovet for energi og inspirasjon. Vi lengter etter sol og varme, samtidig som mange av oss drømmer om en weekendtur sammen med våre nære og kjære. En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre.


Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til. Barcelona, Nice eller Palma fine alternativer. Bestill nå og spar med Expedia. De varme høstfargene skaper en vakker ramme rundt denne populære storbyen, og mange vil besøke byen igjen og igjen. Guide til Prag - Prag er hovedstaden i Tjekkiet.


Prag er en pragtfuld bevaret by med fremragende arkitektur, som Karlsbroen, Den gamle rådhusplads, Pragborgen osv. Søk etter tilbud på flybilletter og hotell for din storbyweekend. Hos oss finner du inspirasjon og tilbud på billige reiser over hele verden.

Ingen reiser funnet. Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk. Du kan få flere resultater ved å fjerne filtrene nedenfor.


Byen er relativt liten og du klarer å bli kjent med den til fots iløpet av en weekendtur. I tillegg kommer gode restauranter og ekte tsjekkisk øl. Hadde tenkt til å ta en langhelg med kjæresten om ikke så lenge. Er det noen som har anbefaling om hva man kan gjøre her? Og hvordan er prisnivå og slikt?


Og best av alt: det er en fantastisk destinasjon for en billig romantisk weekend! Byen har et sjarmerende middelaldersentrum med flotte katedraler, tårn og broer med gotisk preg. Planlegg og bestill storbyferien nå! Se mer og bestill på TUI. Fra TORP reiser du direkte til flere byer i Norge og Europa.


Klikk på din destinasjon for mer informasjon og rutetilbud til den aktuelle destinasjonen eller klikk på Tidtabell for oversikt over alle direkteruter med avgangstider. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser. Alle billige reiser på restplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg