fredag 2. april 2021

Wenches sjokoladekake med kefir

Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store. Når kaken bakes med surmelk brukes natron som hevemiddel. Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne.


Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift. Oppskriften er til stor langpanne.

Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Hadde du intensjoner om å starte et nytt og bedre liv i dag? Wenches beste sjokoladekake. Denne kaken får deg lett til å glemme akkurat det!


Uten avtale med TV AS. Himmelsk sjokoladekake med kefir. I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin.

Dette er en kake som passer å servere til de aller fleste anledninger, for hvem liker ikke sjokoladekake ? Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Kefir gjør underverker i sjokoladekake – og saftig er stikkordet her. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig.


Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen. Kaken holder seg saftig og myk uten frysing, men egner seg også godt til frysing. Tips: Skjæres opp i biter og serveres naturell eller med litt pisket krem og bær ved siden av. Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger. Hei alle sammen, håper dere har en strålende helg.


Denne enkle sjokoladekaken trenger du ingen kjøkkenmaskin for å lage, en håndvisp holder. V el, over til det jeg egentlig logga inn på bloggen for, nemlig for å dele en oppskrift på verdens beste sjokoladekake med kefir. Den er knallenkel og idiotsikker, så her er det bare å kjøre i gang.


I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Kaken rekker til mange og elskes av både store og små.

Saftig og enkel kefirkake i langpanne ( med sjokoladeglasur.) God mandag, folkens! Helgene er så travle at jeg sjelden rekker å sette meg ned for å gjøre noe som helst. Jeg fikk prøvd denne i helga – og den ble kjempegod! Vi lagde den i rund form, og halverte røra.


Endte opp med å steke i nesten min. Ofte når vi spiser sjokoladekake ender barna opp me å slikke av glasuren og lar bunnen ligge igjen, men det skjedde ikke med denne kaka #128578; Kjempego og også mørk nok for de voksne. Jeg har derfor valgt å samle fem av mine sjokoladekakefavoritter her så kan du selv velge hvilken du synes ser diggest ut.


Den aller første kaken er en saftig sjokoladekake med myk karamell og kaffeglasur. Røra var mistenkelig tynn, og ferdig kake likeså. Sprø utenpå, myk inni, og dønn flat. Brukte langpanne med samme mål som i oppskriften.


Gikk så for en klassisk fremgangsmåte med å piske smør og sukker hvitt osv, og fikk et mye bedre resultat. Nå er jeg ingen garvet baker, mulig denne funker for andre med litt mer erfaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg