mandag 19. april 2021

Weekendtur københavn

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Book nå for en uforglemmelig opplevelse. Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap. G jør som danskene – spis god mat og dra på sykkeltur!


Alle vet at danskene sykler.

En storbyweekend til den danske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbu utesteder og flotte severdigheter. En form for kjærlighetsaffære kanskje? Vil du shoppe, har du kommet til rett by.


Enten du er på utkikk etter sesongens kuleste sko, moteriktige nøkkelplagg eller trendy accessorises finner du det her. København er en flott storby å dra på weekendtur til. Hvorfor reise langt når alt du leter etter finnes bare noen timer unna?


Vær klimasmart og velg en av Skandinavias mest populære storbyer for din neste weekendtur.

Det er fortsatt populært å reise på weekendtur til klassikerne London, Paris og Roma, men flere og flere har etterhvert åpnet øynene for nye reisemål som Berlin, Lisboa og Edinburgh. Barcelona, Nice eller Palma fine alternativer. TV-serier som Forbrytelsen og Borgen får folk til å valfarte over Skagerak, og etter en weekend i den danske hovedstaden vender man aldri skuffet tilbake. Med det store utvalget av flyreiser med ulike flyselskaper å velge mellom, og hoteller fra luksusklassen til koselige bed and breakfasts kan du sammenligne hotell- og flypriser for å finne det beste reisetilbudet – hjemmefra.


Det er flere direkte flyreiser fra flere norske byer, og byen ligger bare en rask times flytur unna. Heldigvis trenger du ikke å se langt for en perfekt weekendtur. Danskene har en helt unik sans for mat og drikke, design og hygge.


Se vårt utvalg av pakkereiser, flybilletter og hotell her. Reis med Ving i dag! En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre.


Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til. Vi trenger alle en hverdagsflukt innimellom, men få av oss har mulighet til å være globetrottere over en lengre periode. Med dagens flyrutetilbud og priskamp er det imidlertid mye lettere å få til en weekendtur uten at det tar for mye skade på budsjettet og hverdagens tidskrav. På tide med en storbyferie? Det hyggeligste og mest populære stedet å oppleve dette er i Nyhavn.


Byen er sjarmerende, og full av fristelser i mange varianter, inkludert flere restauranter i verdensklasse.

Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Spar tid og penger med Norwegian Holidays på din neste ferie. Finn gode tilbud og bestill en pakkereise som inkluderer både fly og hotell. The design of the entire hotel, incl.


It is clearly not in the city centre but I was surprised how easily accessible the city from there. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Norge er fullt av flotte plasser for en weekendtur , både når det kommer til fantastisk natur og kulturelle attraksjoner. Fra Kirkenes eller Svalbard i Nor til Kragerø eller Kristiansand i sør – det finnes definitivt noe for enhver smak. Jugendfest en fin helgeaktivitet.


Her på dinstorbyferie. Perfekt for deg som planlegger en spennende og innholdsrik weekendtur eller for deg som skal på langtur. Da er det genialt med en weekendtur.


Du får ladet batteriene, og kommer hjem med nye og spennende inntrykk. Vi tilbyr weekendtur til både storbyer og våre velkjente sol- og badereisemål. Flybillettene ble booket på torsdag og fredag dro vi forventingsfulle til Gardermoen.


På weekendtur til Køben: Hvor skal vi bo? Zleep Hotel Copenhagen City: Weekendtur. Vi besøkte Tivoli, Strøget og Nyhavn. Din næste weekendtur er på vej! Det samme kan du være til en af disse storbydestinationer.


Flygt fra det daglige ræs på en forlænget weekend med fokus på afslapning, genopladning og mulighed for masser af nye oplevelser. Hvad end du er til kulturelle udskejelser, udfordrende gastronomiske opdagelser eller shopping, flyver Norwegian dig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg