onsdag 7. april 2021

Youtube tenn lys med tekst

Finn lys i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Det er Eli og Terje fra Jul i Portveien som synger på denne sangen, og jeg som har satt sammen videoen. Tusen takk for alle.


This feature is not available right now.

Please try again later. HIMLEN I MIN FAVN med norsk tekst. Pout Pourri - Rivers of Babylon _ Sugar Sugar _ More Than I Can Say _ Forever and Ever _ Mississippi - Duration: 16:32. Et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.


Må alle dele håpet så gode ting kan skje. Må jord og himmel møtes. To lys skal skinne for kjærlighet og tro, for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.

Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem. For rettferd og for frihet. De trenger hjelp av oss. Passer fint å vise til allsang. Del den gjerne til dine venner nå i førjulstida.


Dette er min egen versjon som jeg syntes høres bra ut (ligner litt på en av versjonene her, men med noen forskjeller) og som er lett å synge med til. Håper dere liker den og legg gjerne igjen en kommentar! Tre lys skal flamme for alle som må sloss. Må ingen miste motet før alle folk er ett.


Nå stråler alle de fire lys for ham som elsker alt som lever, hver løve og hvert lam. Tekst fra sangen, bilde og en QR-kode som linker til -film med musikkvideo! Vi har lys med Åge, Hellbillies, Chand og Jon Østeng Hov.


Ventetiden er snart slutt. Engelen har komt med budet: De skal få en liten gutt. Hele verden får i gave - barnet som blir sendt hit ned 2. Josef og Maria leter.

Ingen steder finnes rom. Tenn et lite håp om fred! Både norske og engelske sanger. Helt gratis og garantert julestemning! Tekstforfatteren og komponisten av. Click to view on Bing3:03.


Bli med å syng ut sanger om lys og fred på fredslysmesse lørdag 2. Her er tekster og link til der dere kan høre sangene. Salmedikteren ser for seg at det femte verset kan synges som en konklusjon etter at alle de fire lysene er tent. Se video nederst i artikkelen. Vårt andre lys vi tenner, snart får vi stjerna se.


Vårt tredje lys vi tenner, la stjernen skinne klar. En bønn til Gud vi sender, nå kommer julen snart. Vårt fjerde lys vi tenner, hør englesangen så nær. Fold hender, barn, fold hender, nå har vi julen her.


Her finner du tekst og videoklipp av julesanger som Glade jul, Deilig er jorden, og alle de andre julesangene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg