tirsdag 20. april 2021

Zazu nattlampe

Sprell har et fantastisk utvalg av barneromsinteriør. Velg mellom dyremotiv, søte figurer og drømmende skyer. Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge.


Kjøp Zazu nattlampe hos Babyshop. ZAZU er et merke som lager produkter for barn, og hjelper foreldrene til å få en god natt søvn. Hos oss finner du søvntrenere, nattlamper og projektorer – alt for at barnet skal føle trygghet når det er tid for å sove. Både uglen og ringen som omgir den lyser.


Du kan velge om du vil ha lys fra den ene eller begge delene, og du kan dimme til ønsket lysstyrke. En finfin nattlampe , søvntrener og høyttaler på en og samme tid! LOU er en smart nattlampe med. ZAZU PAM-lampen forandrer farge for å fortelle barnet at det er ok å stå opp.


Zazu nattlampe

Du og barnet ditt kan selv velge hvilken farge PAM skal lyse med. Med PAM-lampens trådløse høyttaler kan du via Bluetooth spille ditt barns favoritteventyr eller –sanger så leggingen blir en koselig og fredfull stund. Lyset slås automatisk av etter minutter, og musikken etter minutter.


Nattlampe med stjernehimmel projektor. LOU blir raskt din venn i mørket. LOU kan lyse både med ringen og uglen - samtidig eller separat - og de kan dimmes til ønsket lysstyrke. Dimmet er den en perfekt nattlampe og fullt påslått fungerer den fint som leselampe. Lampen lyser med et behagelig lys og gjør seg med sin fine design veldig bra som innredningsdetalj på barnerommet.


Du finner også andre Belysning produkter fra Zazu hos Lekmer. Ettersom Sam lyser i myke farger, passer den også perfekt som nattlampe. Zazu leselampe med en innebygd timer som stenger av lampen når lesetiden er slutt, og nattlampen Lou som aktiveres av ditt barns rørelser, hjelper familien å komme i orden med søvnen. Perfekte produkter for alle små nattugler der ute! ZAZU Sam er en søvntrener, nattlampe og klokke.


Zazu Søvntrener er en klokke som gir både foreldre og barn noen ekstra timer søvn! Den billigste prisen for Zazu Sam akkurat nå er 4,-. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Zazu nattlampe

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Les tester og omtaler før du kjøper. Varekode: ZA-WALL-01. Sammenlign tilbud på Zazu nattlampe i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste.


Lou kan lyse både med ringen og uglen - samtidig eller separat. ZAZU LOU, er en nattlampe som ikke bare er ultrasøt, men den har også stemmeaktivering! Begge lampene kan dimmes til ønsket lysstyrke.


Zazu nattlampe

Lou er også utrustet med stemmesensor, noe som gjør at den slås på automatisk om barnet for eksempel begynner å gråte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg