tirsdag 6. april 2021

Vondt i øret når jeg våkner

Praktisk otoskop for hjemmebruk. Lar deg lyse og se inn i ørene. Smertene avtar utover dagen, men er tilbake neste dag etter soving, og alt avhenger av hvilken side jeg våkner opp på. I dag våknet jeg på venstre side, og det er venstre øre som gjør vondt. Har funnet ut at området heter øremuslingen.


Da var ikke øret til å ta på.

Altfor ofte våkner jeg opp med veldig vondt i brusken rundt øret. Det er så vondt at jeg nesten ikke står det ut. Må bare la øret være i fred.


Relaterte spørsmål med samme svar: “Hva kan være grunnen til at jeg smerter i kjeveledd og øre høyre side? Har vondt i kjeveledd og da særlig når jeg tygger. Hva skyldes det at jeg har kjeveleddsmerter når jeg tygger og spiser?


Vondt i selve kjeveleddet og kjeveleddsmerter når du tygger kan skyldes flere årsaker. Det er den siden jeg vanligvis sover i, venstre side.

Når jeg våknet hadde jeg venster øre mot putten. Det er ikke farlig at et øre renner i forbindelse med mellomørebetennelse. Når skal jeg søke lege ved øresmerter? Om jeg føler meg bedre en dag, blir jeg gjerne hakket verre enn det var dagen etter. Det gikk over i løpet av julaften, men jeg ble ikke mett den dagen.


Uansett ble det bedre på høyre side. Men nå har jeg snart ikke flere tenner å ødelegge, men det slites helt annerledes nå enn før. Finner heller ikke noe sted å slappe av i kjeven, bare når jeg legger hodet på puta.


For dager siden hadde jeg så vondt at jeg følte meg kvalm, humørsvingninger og følte det svei i øynene. Tar lett til tårene og har kort lunte. Grunnlaget var fordi det var vondt når hun tok på det, altså trykkømt 4. Det finnes mange tilfeldige stillinger som jeg ikke klarer å reprodusere som gjør vondt. Men jeg kan reprodusere det når jeg setter den venstre foten på sofakanten, og dytter kneet mot høyre. Den er på utsiden av kneskålen, det er vanskelig å forklare mer.


Da jeg våknet i dag, hadde jeg vondt i venstre øre , dette skjedde over natten og jeg er litt usikker på hva det kommer av, tror det må ha noe med forkjølelsen å gjøre. Av og til kan trykket av pusset i mellomøret bli så stort at trommehinnen sprekker, og pusset eller verken renner ut gjennom øregangen. Litt vondt når det stårpå, men godt når det er over.

Det tar alt fra minutter til to timer for min del. Nå er klokken 06:5 så jeg er litt gretten nå , siden jeg ikke får sove. I dag har jeg fortsatt vondt i nakken, en smerte som ikke ligner den klassiske stiv og stølsmerten.


Har også hovnet opp i hele venstre side av bakhodet, og er øm fra skulderbladet og opp til pannehøyde. Merk kun venstre side. I denne artikkelen kan du lese om flere mulige årsaker, og om når du bør ta kontakt med lege. Alle informantene opplevde smerter ulike steder i kroppen. Samtlige informanter kjente seg igjen når det ble snakket om leddsmerter.


Hei, Mitt problem er at jeg kjenner smerter i et område rundt kjeveleddet og høyre øre når jeg tygger eller gaper opp. Jeg må drikke om natta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg