mandag 12. april 2021

Weekendtur amsterdam

Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt. Bestill de beste turene og aktivitetene. Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap.


Det er så mye å se og gjøre i byen, at det er nesten vanskelig å velge. Noe av det første man bør gjøre er å delta på en kanaltur. På tide med en storbyferie?

Reis vekk en helg og oppdag storbyene i Europa! Vi som har besøkt byen kommer tilbake gang på gang. Det er fortsatt populært å reise på weekendtur til klassikerne London, Paris og Roma, men flere og flere har etterhvert åpnet øynene for nye reisemål som Berlin, Lisboa og Edinburgh. Barcelona, Nice eller Palma fine alternativer.


Med det store utvalget av flyreiser med ulike flyselskaper å velge mellom, og hoteller fra luksusklassen til koselige bed and breakfasts kan du sammenligne hotell- og flypriser for å finne det beste reisetilbudet – hjemmefra. Amsterdam fra vannet er en fin måte å rekke mye på. Søk etter tilbud på flybilletter og hotell for din storbyweekend.


Planlegg og bestill storbyferien nå!

Se mer og bestill på TUI. Stockholm – perfekt for en weekendtur. Fantastisk uteliv, flotte restauranter og koselige kaféer, god shopping, vakre Gamla Stan, parker og skjærgård om du vil ha en pause fra storbyens puls. Nordens Venezia byr på noe for enhver smak.


Bo i sentrum av det som skjer. Velg blant flere hotell i ulike prisklasser. Kjapt og lekende lett å booke med. Les vår guide: Reis på weekendtur til Baltikums Paris.


Langhelg i Brussel er faktisk ganske hyggelig. Byen er som skapt for korte besøk. En storbyweekend til den nederlandske storbyen er et deilig avbrekk i hverdagen og byen kan by på det meste innen god mat og drikke, shopping, underholdningstilbu utesteder og flotte severdigheter. Gjør noe uventet på en storbyferie.


Gå på skattejakt i Roma, Praha eller Barcelona. Oppdag metropolene New York, Tokyo eller London. Verden bugner over av herlige storbyer – og her har vi samlet noen reiseforslag til de mest populære av dem. Ta en titt, eller gjør et søk og sett sammen fly og hotell selv.


En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre.

Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til. Gatene i sentrum er fulle av sylklister og sporvogner, og langs kanalene transporteres både varer og turister. Alle tre har direkteflyvninger.


Velger du reiser med mellomlander, kan det ta fra ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg