tirsdag 31. mars 2020

Quiz spørsmål og svar lett

Spørsmålene er blant annet fra film, dyreverden og musikk. Denne quizen har spørsmålene nummerert nedover og med svarene i kursiv. Går du helt nederst på siden, så finner du en link du kan følge for å kopiere den ut.


Miks med spørsmål fra ulike kategorier. Noe for enhver smak og kunnskapsnivå! Hvor mange riktige klarer du? Hva er tittelen til en barons hustru? Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne.


Dette er en allmenn sportsquiz med spørsmål og svar. Du har fisk i akvariumet ditt før du reiser på en ukes ferie. Den andre dagen du er borte dør fisk. Dagen før du kommer hjem igjen dør ytterligere fisk. Her kan du teste og se hvor god du er på generell kunnskap.


Quiz spørsmål og svar lett

Quiz med spørsmål og svar. Forbehold: Selv om vi har gjort vårt beste for at all informasjon og alle quiz - spørsmål skal være korrekt, så kan det forekomme menneskelige feil. Kontakt oss gjerne om du finner noe som er galt i spørsmålene, så skal vi få det rettet på snarest.


Denne gåten fungerer best hvis den leses opp høyt, ikke like bra på papir). Prøv å finne svaret uten å bruke kalkulator: Du kjører en rutebuss fra Oslo til Tromsø. Ti personer går på bussen i Oslo. Ved Elverum går to av dem av, og fem nye passasjerer kommer på. På Rena kjøper ytterligere tre billett.


Alle har vi en kropp, men hvor godt kjenner du den? Den inneholder et bredt spekter av forskjellige sporter og holder seg ikke til en enkel sport. Kanskje ikke så lett som man skulle tro? Kategorien for de yngste er satt sammen av spørsmål og svar om alt fra tegneseriefigurer til geografi, mat, spill og mye annet.


En kombinasjon som sikrer at quizen ikke blir for kjedelig med mange spørsmål fra samme tema, og samtidig får de også lært litt nytt. Sjekk også oversikten over alle våre quiz spørsmål og svar. Vi har mange forskjellige kategorier med spørsmål og svar om det meste, og dette gjør siden til god underholdning for deg alene når du har litt tid til overs eller for hele familien. Redaktør Lett blanding, quiz spørsmål og svar , Spørsmål med svar. Vi har oppgaver fra de helt enkle til de nesten umulige.


Quiz spørsmål og svar lett

Vi har tusenvis av spørsmål i vår database og en egen quizliga der du kan konkurrere mot andre quizfrelste. Takk for at du besøker oss og samtidig quizer deg smartere. Da er disse lurespørsmålene noe for deg!


Morsom underholdning på hyttetur, i bilen, i familieselskap og i barnebursdag. Lykke til med grublingen! De aller fleste har prøvd quiz enten det er i form av brettspill, pubquiz eller fra en spørrebok. Ikke juks - svarene er nederst i saken. Her er utrolig irriterende spørsmål.


Quiz spørsmål og svar lett

Hva heter Nord-Norges største avis? Buddhismen (tibetansk) 4. Hvilket parti tilhører Une Bastholm?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg