mandag 23. mars 2020

Vinterdress baby dun

Bestill enkelt på nett, eller besøk din nærmeste Obs-butikk. Obs er konkurransedyktig på pris, og matcher de fleste. Stormberg har vinterdresser til dame i nettbutikken. Perfekt til lek i snøen eller andre uteaktiviteter.


Bestselger blant barnehageansatte!

Vinterdresser til barn og baby. POP - Klær som tåler ville leker. Kjøp enkelt på nett i dag!


Her har vi vinterdressene fra de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Didriksons, Reima, Lindberg og mange, mange flere. Gode vinterklær er med andre ord et must for oss nordmenn. For barna, som jo ikke gjerne vil la seg stoppe i uteleken av noen skarve titalls minusgrader, er dette naturligvis spesielt viktig.


En god vinterdress for barn, for eksempel, er en klassiker her, akkurat som gode vintersko, vinterluer, votter og hansker er det! Her finner du vinter kjeledresser for babyen og barnet ditt.

Praktiske, barnevennlige og slitesterke! En deilig dress er alltid bra å ta fram når gjørmete utendørs lek blir en del av hverdagen. Vi har alltid hatt stort fokus på gode produkter og helst også til en hyggelig pris.


Jakker barn 1-år. Vi tilbyr alt fra enkle fritidsjakker til tekniske jakker, som er vindtette og vanntette. Vi har vind- og vanntette parkdresser til både gutt og jente, og flere Kundefavoritter som Labyrint og Nynne kommer igjen sesong etter sesong.


Våre størrelser går fra til 1som tilsvarer 1-år. Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg.


Velventilert vinterdress som er lett å ta av og på I dressens ermer er det en snølås i form av en bord som sitter passe hardt rundt håndleddet. Det er mulig å få inn en vott, men man kan også velge å ha votten utenpå borden, men innenfor ytterermet. Også i de litt videre buksebena har det fungert bra å trekke dressen over skoene.


Barneklær til all slags vær. Se vårt utvalg her! Sammenlign tilbud på vinterdress reima salg fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å.

Reima vinterdress med dun til baby , eukalyptusg. Når det er kaldt ute er det viktig at barnet ditt har en vinterdress. Siden barn er mye ute når de går i barnehagen og dessuten har det bra av å være ute i frisk luft – uansett vær – er det viktig at de har barnetøy, derav yttertøy, som bidrar til at de holder seg varme og tørre. Yttertøy og dresser til gutter, fra nyfødt baby og opp til år.


Vårdresser, softshelldresser og vinterdresser. Disse merkene er kjent for god kvalitet og god passform. Dresser fra Name It barneklær og Salto. Den har gjennomsnittlig pusteevne.


Shop Ytterplagg til Barn hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Ytterplagg i de riktige fargene og modellene til barn i alle aldre. Handle enkelt på ellos. Mini a ture, poesien av en barndom.


Essensen av fantasifulle drømmer, lek og glede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg