mandag 9. mars 2020

Ting å gjøre før babyen kommer

Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Etter innspill fra mange erfarne mødre, presenterer vi herved listen som alle førstegangsfødende vil elske.


Topp ting å gjøre før babyen kommer. Her er vår barnevennlige sjekkliste før baby kommer for første gang foreldre for å lette overgangen til foreldre mye lettere. Prenatal Klasser: Første trinn kan bli med i klasser som vil hjelpe deg med å forberede seg på fødsel, barnepass og foreldre.

Små ting som gulpekluter, vaskeservietter babydyne og sengetøy er også viktig å ha i hus, sier Hodt, og fortsetter: – Det kan anbefales å ta en tur innom apoteket også, for å få kjøpt inn rumpesalve til babyen og brystsalve til mor. Sette ting i stedet. Før babyen kommer , må du installere bilsete og sette sammen barneseng, bassinet og andre møbler elementer.


National Highway Traffic Safety Administration , mer enn prosent av bilens sikkerhet seter er installert på feil måte. Har din inspisert før barnet trenger å sykle hjem. Andre som har store planer om ting som skal gjøres før babyen kommer ? Gråter, bæsjer, trenger å bli matet og alt mulig annet på flyet. Det er egentlig bare én ting du kan gjøre når barnet gjør noe irriterende på et fly.


Nøkkelen til å komme seg gjennom det første året, er å vite hvordan du skal takle de litt pinlige situasjonene som innimellom kan oppstå når du og babyen din møter andre mennesker.

Her følger litt flaue situasjoner du ganske sikkert kommer til å oppleve sammen med gullklumpen. Vi starter med de store investeringene, før babyen er født: Barnevogn. Det er en jungel i seg selv, og vi har laget et eget innlegg for innkjøp av barnevogn for å gjøre valget enklere for deg. Dette avhenger av sesong. En sommerbaby trenger ikke vognpose, kun et teppe, men du må selvsagt se an temperatur.


Og det er vanskelig å vite hvilke ting du aldri kunne levd uten – for det er jo sånn det er – én ting som noen synes er ubrukelig, sier noen andre at de aldri hadde klart seg uten. Et tips (som mange overser i graviditeten og like etterpå) er å vente og se behovene litt an. Du må ikke handle inn alt FØR babyen kommer. Det er også praktisk fordi det blir enklere å få gjort ting , og man kan komme seg ut uten å bruke vogn. Det finnes mange ulike varianter, så gjør deg godt kjent med ditt behov og dine preferanser før du velger.


Det beste er kanskje å prøve dem ut på forhånd om mulig. Les også: Slik bærer du babyen. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Før du tar med babyen hjem fra sykehuset, det er ganske mange ting du trenger å ha på hånden. Du bør gjøre disse forberedelsene under svangerskapet slik at når babyen kommer , blir du ikke tatt av vakt. Ting å gjøre før babyen kommer hjem Oversikt Du vil aldri glemme det øyeblikket når du først tar den nye babyen hjem.


Så snart du går inn i huset, en ny fase av livet ditt begynner, og jo mer forberedt du er, jo mindre stressende overgangen.

Det er mye man trenger (og overhode ikke trenger) til babyen som kommer. Mange av dere spør meg, om jeg har tips i erme av gull produkter som er superpraktisk til baby. Jeg skal være ærlig, å si at jeg har prøvd mye, mye har jeg digga, andre ting …ehhh not so much. Jeg hadde også et par ting jeg ville gjøre før babyen kom, rakk ikke å gjøre alt, for hun kom uker før tiden, haha! Hadde tenkt å koose meg hele sommeren med å lage babyrom og masse sånne dille- ting , men vi hadde ikke en gang sengen hennes klar da hun kom!


Det er faktisk veldig lite man strengt tatt trenger å kjøpe før babyen er født,. Da blir det ikke mye tid til å handle, så det er lurt å være tidlig ute med innkjøpene. Til kjøreturen hjem, i egen bil eller taxi. Sørg for at det er.


Så før du begynner Foreldreomsorg denne nye lite en som vil være så dyrebart for deg og din familie, ta litt tid å vurdere tilstanden til ekteskapet. Hvis du trenger å arbeide med den, start nå: babyen vil forstand og svare på stress i hjemmet og kroppen din mer enn du kan forstå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg