tirsdag 10. mars 2020

Regnemesteren

Regnemesteren

Kjenner du en matematikklærer som fortjener en pris? Du kan nå nominere vedkomne til Holmboeprisen. Prisen gis til en lærer eller gruppe lærere i grunnskole eller videregående skole som har utmerket seg i sitt arbeid med matematikkfaget. MatteMestern bygger på individualisering og er helt adaptiv. Ut fra elevenes nivå tilpasses oppgavene individuelt, slik at hver elev utfordres og får en bred og fordypet kunnskap om matematikk.


Din digitale matematikkportal til alle klassetrinn i grunnskolen. Radius 1-versjon 2. Norges fremste matematikkressurs på nett! Egne sider for alle matematikkurs i norsk skole. Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning.


Gratis ressursser for elever og lærere. Navigering trinn ikoner. Stortinget, oversikt over møter og høringer, informasjon om stortingsrepresentantene, omvisninger, læringsspill, kurs med mer.


Regnemesteren

Noe som ikke fungerer? For elever, lærere, studenter og foreldre i norsk skole. Send oss gjerne en tilbakemelding. Digitalt læremiddel i matematikk. Tren på å lære deg klokka.


Hver dag er det en ny utgave av sudoku på startsiden. Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi. For Odd Christian Øverland har det alltid vært lett å engasjere seg på vegne av andre. Derfor har det ene året han skulle jobbe i Posten aldri tatt slutt. Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå.


Regnemesteren

Kan du prøve på nytt litt senere? Dette er kurset for deg som trenger matematikk for å få generell studiekompetanse eller som vil forbedre karakteren din. Du lærer blant annet om tall og algebra, statistikk, modellering og funksjoner i praksis.


Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler. Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt undervisningsopplegg og tips for lærere. Under Matematikk 1. Møt Sara, Sortering, Tall og telling, Pluss, Minus, Tid og klokke, Lengde og areal, Geometri, Dragespill, Tekstoppgaver.


Regnemesteren

Regnbuen er Cappelens natur- og samfunnsfagsverk for 1. Nettstedet er et supplement til grunnbøkene. Lær deg gangetabellene. Tusen millioner Ny utgave 1-er Cappelens læreverk i matematikk for 1. De fleste skolene begynner med gangetabellen i 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg